Botoșăneni căutați de polițiști

Doi botoșăneni, un bărbat și o femeie, sunt căutați de familii și polițiști.

O femeie de 26 de ani, din localitatea Cotu, comuna Copălău, a fost dată în urmărire, miercuri, după ce familia a raportat dispariția acesteia.

Potrivit polițiștilor, Iulia Pînzariu a părăsit domiciliu în noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., fără să anunțe sau să contacteze ulterior rudele.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele: înălțime de 1,60 metri, aproximativ 60 de kilograme, constituție atletică, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu. În urechea dreaptă prezintă mai mulți cercei. Nu are semne particulare.

Un bărbat de 57 de ani, din localitatea Horia, comuna Mitoc, a fost dat în urmărire, miercuri, după ce familia l-a declarat dispărut după câteva luni de la plecarea acestuia, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Mihail Hîrtopanu a părăsit voluntar domiciliul în luna august 2021, iar până în prezent nu a revenit și nu și-a contactat familia.

Semnalmentele sale sunt următoarele: înălțime de 1,60 metri, aproximativ 45-50 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, ochi verzi. Nu are semne particulare.

„Dacă ați văzut aceste persoane sau cunoașteți date despre ele, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul gratuit 112”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!