miercuri, mai 18, 2022
AcasăLocalBotoşăneni leşinaţi în faţa legii (video)

Botoşăneni leşinaţi în faţa legii (video)

O nouă modă a apărut printre botoşăneni, şi anume leşinul în timpul anchetelor. Marţi o femeie a fost luată cu ambulanţa de la sediul Poliţiei, unde venise pentru o serie de lămuriri într-un dosar de şantaj, în care este parte. Miercuri, un bărbat a fost luat din Judecătorie după ce a leşinat în sala de judecată, unde a fost adus cu forţa de poliţişti.

În cazul de marţi a fost vorba despre o femeie de 63 de ani, din Botoşani, aceasta fiind luată de o ambulanţă chiar din sediul Poliţiei, unde i s-a făcut rău. Din cele relatate cadrelor medicale, femeia este parte într-un dosar privind infracțiunea de șantaj. Conform legii, aceasta are dreptul să studieze dosarul şi pentru acest lucru s-a prezentat la sediul Poliţiei din Botoşani. La un moment dat, femeia a dorit să facă o serie de copii, însă pentru acest lucru trebuia să se deplaseze la Parchet pentru achitarea unor taxe, însă în acel moment i s-a făcut brusc rău, a resimţit o stare de leşin şi s-a întins pe jos în biroul în care se afla.

Unul dintre poliţişti a apelat 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Urgenţe, unde medicii i-au făcut un set de analize, după care au externat-o la domiciliu.

Leşin pe holul judecătoriei

Miercuri, un bărbat din Botoșani a ajuns cu ambulanța la Urgențe după ce i s-a făcut rău în timpul unui proces. În vârstă de 44 de ani, acesta tocmai fusese dus de către un echipaj de poliție la Judecătoria Botoșani în urma executării unui mandat de aducere. La scurt timp, bărbatului i s-a făcut rău și a leșinat pe holurile Judecătoriei Botoșani.

Angajații instituției au încercat să-i acorde primul ajutor, după care au apelat serviciul 112 pentru a solicita ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. “Pacientul a fost preluat conștient, în stare stabilă. A fost transportat la urgențe pentru mai multe investigații de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.3 ° C
12.6 °
11.1 °
66 %
5.7kmh
97 %
mie
13 °
joi
19 °
vin
25 °
sâm
22 °
Dum
18 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9492

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Probabil întreba lumea prea des ce e cu șantierul, de ce nu e gata. Și edilii au luat măsuri.

EDITORIAL

Săptămâna trecută s-au întâmplat niscaiva lucruri surprinzătoare. După amânări și amânări s-a dat decizia definitivă în Dosarul Colectiv, cu condamnări mai reduse decât cele...

GÂNDUL ZILEI

Mai interesant ar fi dacă atunci când dăruiești nu ai spune cât ci … din cât!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...