vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTBotoşăneni leşinaţi în faţa legii (video)

Botoşăneni leşinaţi în faţa legii (video)

O nouă modă a apărut printre botoşăneni, şi anume leşinul în timpul anchetelor. Marţi o femeie a fost luată cu ambulanţa de la sediul Poliţiei, unde venise pentru o serie de lămuriri într-un dosar de şantaj, în care este parte. Miercuri, un bărbat a fost luat din Judecătorie după ce a leşinat în sala de judecată, unde a fost adus cu forţa de poliţişti.

În cazul de marţi a fost vorba despre o femeie de 63 de ani, din Botoşani, aceasta fiind luată de o ambulanţă chiar din sediul Poliţiei, unde i s-a făcut rău. Din cele relatate cadrelor medicale, femeia este parte într-un dosar privind infracțiunea de șantaj. Conform legii, aceasta are dreptul să studieze dosarul şi pentru acest lucru s-a prezentat la sediul Poliţiei din Botoşani. La un moment dat, femeia a dorit să facă o serie de copii, însă pentru acest lucru trebuia să se deplaseze la Parchet pentru achitarea unor taxe, însă în acel moment i s-a făcut brusc rău, a resimţit o stare de leşin şi s-a întins pe jos în biroul în care se afla.

Unul dintre poliţişti a apelat 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Urgenţe, unde medicii i-au făcut un set de analize, după care au externat-o la domiciliu.

Leşin pe holul judecătoriei

Miercuri, un bărbat din Botoșani a ajuns cu ambulanța la Urgențe după ce i s-a făcut rău în timpul unui proces. În vârstă de 44 de ani, acesta tocmai fusese dus de către un echipaj de poliție la Judecătoria Botoșani în urma executării unui mandat de aducere. La scurt timp, bărbatului i s-a făcut rău și a leșinat pe holurile Judecătoriei Botoșani.

Angajații instituției au încercat să-i acorde primul ajutor, după care au apelat serviciul 112 pentru a solicita ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. “Pacientul a fost preluat conștient, în stare stabilă. A fost transportat la urgențe pentru mai multe investigații de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...