joi, august 18, 2022
AcasăLocalVlad Plăcintă, nominalizat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Vlad Plăcintă, nominalizat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă”, îngerul păzitor al multor copii şi adulţi cu grave probleme de sănătate, a fost nominalizat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Iniţiativa aparţine Structurii Teritoriale Botoșani a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

Personalitate remarcabilă a Județului Botoșani, recunoscută prin nenumărate titluri și distincții oficiale, domnul Vlad Dumitru Plăcintă se poziționează clar ca lider în topul celor mai activi, mai dedicați, mai eficienți și mai  de  succes oameni  din  județul nostru, implicați în  proiecte de anvergură în domeniul asistenței sociale și nu numai. Cu o activitate și o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul proiectelor desfășurate prin Asociația <Salvează o inimă>, domnul Vlad Dumitru Plăcintă a reușit să colecteze peste 14 milioane de euro prin proiecte și donații, reușind cu aceste fonduri să ofere servicii ce au impactat într-un mod pozitiv viețile și nevoile extreme a sute și sute de copii și adulți aflați în situații de risc”, au transmis reprezentanţii Structurii Teritoriale Botoşani a CNASR.

Potrivit acestora, în actuala pandemie, Vlad Dumitru Plăcintă a asigurat servicii şi echipamente specifice protecției împotriva infecției cu SARS- CoV-2. El s-a implicat şi în actiivtatea Casei Nicolae, din satul Rădeni – Frumuşica, acolo unde şi-au găsit casă peste 15 oameni ai străzii. Totodată, are un rol important în construirea unui așezământ pentru copiii orfani.

Pentru noi, domnul Vlad Dumitru Plăcintă este și va rămâne mereu un luptător ce a demonstrat că deține cheia succesului atunci când este nevoie de a fi eficient în lupta pentru a ajuta semenii aflați în situații critice, de nevoi și lipsuri extreme.

Mulțumim domnului Vlad Dumitru Plăcintă pentru întreaga activitate și pentru faptul că a acceptat nominalizarea de a reprezenta județul Botoșani în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VIII-a”, au mai transmis reprezentanţii structurii botoşănene a CNASR.

„Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată

Vlad Plăcintă a declarat că este onorat că va reprezenta judeţul Botoşani la Gala Națională a Excelenței în Asistență socială.

Mulțumesc frumos pentru încrederea acordată Structurii teritoriale Botoșani a Colegiului Național al asistenților sociali din România. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată”, a mai spus Vlad Plăcintă.

Preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă” este Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani şi Cetăţean de Onoare al comunei Frumuşica.

Cea de a VIII-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc pe 18 martie 2022, la Ateneul Român.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
24.5 ° C
24.6 °
24 °
55 %
5.5kmh
50 %
joi
30 °
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
35 °
lun
34 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

De unde se vede că în nordul țării populația îmbătrânește.

EDITORIAL

Vacanța estivală se apropie de sfârșit și deja se pot trage unele concluzii. Oficial vorbind, acesta a fost cel mai prost sezon pentru cei...

GÂNDUL ZILEI

Asemănarea dintre bărbaţi şi femei constă în faptul că şi ei şi ele, când văd ceva nou şi în trend, nu se pot abţine...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...