spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTPaula Seling și Cezar Ouatu au încântat publicul la concertul de Ziua...

Paula Seling și Cezar Ouatu au încântat publicul la concertul de Ziua Îndrăgostiților (video)

Îndrăgostiții de toate vârstele s-au adunat aseară la concertul dedicat iubirii, susținut de Filarmonica „George Enescu” din Botoșani.

Atmosfera de excepție a fost întreținută de celebrii artiști Cezar Ouatu și Paula Seling, care au evoluat sub bagheta dirijorului Andrei Tudor. Publicul botoșănean s-a bucurat și emoționat de interpretarea soliștilor, care a fost impresionantă. În programul concertului de Ziua Îndrăgostiților auditoriul a ascultat muzică de film și pagini de divertisment muzical vocal-simfonic.

„A fost wow! Niște voci deosebite. Pe Paula Seling am mai auzit-o în trecut la concertele din Botoșani, dar pe Cezar Ouatu a fost pentru prima dată când l-am văzut. O voce deosibită. Impresionant!, a fost o adevărată plăcere, doi artiști de renume”, a declarat o botoșăneancă la finalul concertului.

„Publicul botoșănean fost interactiv, nu a fost timorat și nu a avut trac”

Artistul Cezar Ouatu s-a aflat pentru prima dată la Botoșani și a transmis că publicul a fost unul călduros, iar aplauzele primite îi confirmă faptul că a reușit să transmită o energie bună. „A fost un debut pentru mine și m-am simțit extraordinar, e adevărat, cu 30% capacitate din sală, dar a fost un public călduros chiar și în spatele măștilor, am simțit aplauzele în timpul pieselor, ceea ce înseamnă că reușești să transmiți emoție la cote maxime, și m-am bucurat foarte mult”, a declarat Cezar Ouatu.

De asemenea, acesta a mai transmis că a fost un concert cu diferite stări, piese, energii. „Am închis concertul de bun augur cu <<‘O sole Mio>>, în manieră personală, mă bucur că și publicul a fost interactiv, nu a fost timorat și nu a avut trac, botoșănenii au fost extrem de deschiși, iar acest lucru pentru noi, artiștii, înseamnă foarte mult, acest schimb de energie. Felicit și Orchestra Filarmonicii din Botoșani”, a mai spus artistul.

Și Paula Seling a transmis că a fost o bucurie să se afle, din nou, pe scena din Botoșani. „Mă bucur să mă aflu, din nou, pe aceeași scenă alături de așa muzicieni, în seara aceasta conduși de maestrul Andrei Tudor. Întotdeauna Orchestra Filarmonicii din Botoșani a fost aproape de mine, de sufletul meu, am petrecut momente de mare excepție alături de domniile lor (…)”, a transmis Paula Seling.

Pentru prestația inedită, publicul a răsplătit artiștii cu un lung șir de aplauze. Botoșănenii sunt așteptați și în această seară de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la bisul concertului dedicat îndrăgostiților.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...