vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocalWeekend cu spectacole la Teatrul "Eminescu"

Weekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani invită publicul botoșănean la Casa Tineretului și în acest sfârșit de săptămână la două spectacole de excepție. Astfel, sâmbătă, 5 martie, de la ora 18.00, spectatorii pot viziona piesa „Îmbătați de dragoste”, după Pierre de Marivaux.

Regia artistică și ilustrația muzicală aparțin lui Alexandru Vasilache, scenografia lui Mihai Pastramagiu, asistent regie este Sorin Ciofu, iar coregrafia este realizată de Victoria Bucun. Din distribuția spectacolului de sâmbătă fac parte actorii Cezar Amitroaei, Petruț Butuman, Silvia Răileanu, Sorin Ciofu, Lidia Uja și Răzvan Amitroaei.

„Să fie adevărat că haina-l face pe om? Se poate interzice dragostea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite? Este loc în suflet și pentru dragoste și pentru rațiune? E adevărat că dragostea-i oarbă și rațiunea rece precum gheața? (…)”, au transmis reprezentanții teatrului.

Duminică, „Watch Dogs”

Și duminică, 6 martie, de la ora 18.00, iubitorii de teatru sunt așteptați la Casa Tineretului pentru a viziona o comedie spumoasă, respectiv Watch Dogs, (Câini de Pază), de Lucian Băleanu.

Regia artistică aparține lui Alexandru Vasilachi, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Actorii care vor interpreta personajele din piesa de teatru sunt Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaiei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu-Zamfirache.

„O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin”, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

Un bilet costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici. 

„Intrarea se face pe baza certificatului verde și a dovezii trecerii prin boală, dar care nu au mai mult de 180 de zile”, au transmis reprezentanții teatrului.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
32.5 ° C
34 °
31.1 °
32 %
3.6kmh
25 %
vin
34 °
sâm
35 °
Dum
33 °
lun
34 °
mar
36 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9465

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Mai ales la partid.  

EDITORIAL

An de an, după examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, se creează mai mult sau mai puțin artificial un soi de isterie care se...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...