spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTPlanuri pentru proiecte comune Daniel Câşlariu - Cristi Danileţ

Planuri pentru proiecte comune Daniel Câşlariu – Cristi Danileţ

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, a participat la Conferinţa „Expansiunea mişcărilor extremiste şi propaganda rusească în România”. Conferinţa a fost organizată în perioada 2 – 3 aprilie, la Timişoara. La această conferinţă, Daniel Câşlariu s-a întâlnit şi cu Cristi Danileţ, membru fondator la VeDem Just – Voci pentru Democraţie în Justiţie.

Cristi Danileţ a felicitat conducerea Asociaţiei „Grup Civic” şi pe voluntari pentru modul în care s-au implicat în criza umanitară generată de războiul din Ucraina. „Faptul că v-aţi dus, i-aţi aşteptat, i-aţi primit, i-aţi găzduit, i-aţi hrănit pe ucraineni arată că poporul român poate să fie prieten cu cetăţeni aflaţi în nevoie, iată, din imediata apropiere a României, dintr-o ţară despre care nu ştiam foarte multe”, a spus Cristi Danileţ.

„Viitorul nostru depinde de oamenii pe care noi îi vom vota”

Totodată, Cristi Danileţ a arătat că este foarte important cum românii se vor poziţiona în viitorul apropiat, cum vor lua decizii împreună cu partenerii europeni, pentru că „vom trece, cu siguranţă, printr-o criză economică”. „Un mesaj foarte clar – oamenii să iasă la vot în 2024, când vom vota pentru Parlamentul European, pentru preşedintele statului, pentru Senat, Camera Deputaţilor, pentru preşedintele Consiliului Judeţean, consilieri judeţeni, primari şi pentru consilierii locali.

Trebuie să ne interesăm încă de pe acum care sunt platformele politice electorale, care sunt oamenii ce vor candida pentru că viitorul nostru depinde de deciziile luate de oamenii pe care noi îi vom vota. Aşadar, puterea este la noi, la firul ierbii şi dacă astăzi am făcut lucrurile civice, care se impuneau din cauza războiului şi a crizei refugiaţilor, mâine va fi nevoie să ne implicăm şi mai mult când va trebui să găsim oamenii cei mai potriviţi  să decidă cu privire la viitorul nostru”, a mai transmis Cristi Danileţ.

El va vizita mai multe judeţe şi va ajunge şi în judeţele Botoşani şi Iaşi. Cristi Danileţ este legat de Botoşani pentru că aici au trăit bunicii lui şi aici şi-a petrecut vacanţele, în copilărie.

Am o părere foarte bună despre zona Botoşani – Havârna – Dorohoi. Vreau să revin şi să mă întâlnesc cu voi, să vă strâng mâna şi să ne implicăm împreună în proiecte, iar proiectul meu de suflet, Educaţia juridică pentru copii, îl voi aduce cu ocazia asta şi în judeţul Botoşani. Vreau cât mai mulţi copii să înveţe că au drepturi, dar şi obligaţii care cresc odată cu creşterea lor în vârstă, deci urmăriţi-ne şi veniţi în proiectele noastre!”, a concluzionat Cristi Danileţ.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...