spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTWeekend cu șoferi beți pe șosele

Weekend cu șoferi beți pe șosele

Pe drumurile județului continuă să circule șoferii turmentați. În doar două zile, polițiștii au descoperit șapte cazuri în care șoferii au plecat la drum cu mașinile, cu toate că erau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani. După testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,40 mg/l în aerul expirat.

Șofer la volan cu alcoolemie de 1,06 mg/l în aerul expirat

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Dobârceni. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul care avea o alcoolemie de 1,06 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DJ 282, din comuna Hlipiceni, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l în aerul expirat.

Controalele rutiere au continuat, astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3, Hlipiceni au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 52A, în comuna Albești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Todireni. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Dobârceni. Și în acest caz, după testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul care avea o alcoolemie de 1,06 mg/l în aerul expirat.

La plimbare cu permisul suspendat

De asemenea, tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe raza localității Horodiștea, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Păltiniș, care avea dreptul de a conduce autoturisme, suspendat.

Tot în zona Darabaniului, duminică, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Darabani au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani. În urma testării a rezultat că avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...