spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTOrașul Săveni se pregăteşte pentru o mare sărbătoare

Orașul Săveni se pregăteşte pentru o mare sărbătoare

Pe 4 mai, la Săveni, va fi inaugurat Complexul Sportiv realizat cu finanţare de la Compania Naţională de Investiţii. Acesta include teren de fotbal cu suprafaţă sintetică, tribune acoperite şi instalaţie de nocturnă, teren de baschet şi teren de volei, cu vestiare şi o sală a sporturilor. Investiţia se ridică la aproximativ trei milioane de euro.

Inaugurarea complexului sportiv va reprezenta cel mai grandios eveniment al primăverii, aşa după cum dau asigurări organizatorii. Cu acest prilej, vor concerta la Săveni trupe renumite, respectiv Holograf, Direcţia 5, Mirel Manea & Orchestra, Dimma’s. Concertul va include şi un  show de lasere şi lumini şi se va încheia cu un foc de artificii.

Relu Târzioru, primarul oraşului Săveni, a declarat că va fi un eveniment care nu a mai avut loc până acum în judeţul Botoşani.

Inaugurarea unui asemenea obiectiv trebuie marcată aşa cum se cuvine. O comunitate merită să-şi arate realizările. Mă bucur că am dus acest proiect la bun sfârşit şi am realizat un obiectiv deosebit pentru oraşul nostru. Am finalizat şi reabilitarea liceului, avem şi alte proiecte în derulare care vor schimba faţa oraşului”, a precizat Relu Târzioru.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.00, intrarea fiind liberă. Spectatorii vor avea acces atât în zona de tribune acoperite, cât şi pe suprafaţa de joc, acolo unde va fi amplasată şi scena unde vor evolua artiştii. Concertul va începe la ora 20:00. În cadrul evenimentului vor fi premiaţi Iulian Rotariu, pompierul maratonist care a devenit un adevărat ambasador al judeţului şi ţării, dar şi alţi tineri sportivi. Potrivit edilului, concertul nu va fi organizat cu fonduri de la bugetul local, ci cu bani atraşi din sponsorizări.

Oficiali invitaţi la Săveni

La eveniment au fost invitaţi miniştri, alţi oficiali din ţară şi oficiali botoşăneni. Prezenţa acestora depinde însă de programul pe care-l vor avea săptămâna următoare, dat fiind faptul că inaugurarea de la Săveni are loc în cursul săptămânii. Manuela Pătrăşcoiu, directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii, a confirmat că va fi prezentă la Săveni, la acest eveniment important pentru oraş, dar şi pentru judeţ.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
19.5 ° C
19.6 °
18.9 °
54 %
3.7kmh
54 %
mie
17 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...