joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTAsociația “Salvează o inimă”, susținător și membru în Boardul de Încredere al...

Asociația “Salvează o inimă”, susținător și membru în Boardul de Încredere al Școlii AMIAS  

Asociaţia „Salvează o inimă” îi sprijină pe copiii supradotați din cadrul Școlii AMIAS. Asociaţia condusă de Vlad Plăcintă a donat acestei unităţi 100.000 lei pentru dotări şi modernizări, pentru anul școlar 2022-2023.

Prin parteneriatul strategic dintre Școala AMIAS și Asociația <Salvează o inimă> se urmărește nu doar susținerea financiară, ci și noi oportunități pentru susținerea incluziunii sociale în educație, precum instrumente moderne de fundraising (strângere de fonduri – n.r.), în vederea identificării unor burse de studiu pentru 20 de copii. Copiii cu abilități înalte, și duble excepționalități (diagnosticați cu ADHD, TSA și tulburări de învățare) vor putea învăța împreună”, a declarat Vlad Plăcintă.

Potrivit acestuia, Amias Small School București  se bucură de reputație și susținere la nivel internațional. Amias Small School se străduiește să fie o comunitate diversă și incluzivă unită prin căutarea excelenței educaționale.

Burse pentru copiii din medii defavorizate

Fondatorul Amias Small School este Lajos Kristof, educator, profesor și mentor specializat în antrenarea copiilor cu abilități înalte. Preşedinte al Asociației de Tineret pentru Prietenie și Educație, Lajos Kristof a obținut două nominalizări importante, respectiv 100 de lideri în educație – Global for Learning and Education și Teacer Award – Cambridge University Press. Anul acesta a fost acceptat în rețeaua internațională de experți în educație Reimagine Education și a obținut premiul 100 de vizionari în Educație – Las Vegas – Global for Learning and Education.

Asociația de Tineret pentru Prietenie și Educație își propune să salveze mințile strălucite, oferindu-le un mediu plin de iubire și înțelegere, precum și sprijin academic și emoțional prin programe de îmbogățire a cunoștințelor, artă și cultură, mentorat individualizat.

Copiii proveniți din medii defavorizate sunt susținuți cu burse pentru a studia la AMIAS Small School, unde părinții cred că învățarea are o abordare diferită în comparație cu alte școli, prin felul în care profesorii îi îndrumă pe copiii care au pasiuni și aptitudini.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...