miercuri, martie 29, 2023
AcasăLocalAsociaţia condusă de Daniel Câşlariu contruieşte a 12-a casă

Asociaţia condusă de Daniel Câşlariu contruieşte a 12-a casă

Asociaţia „Grup Civic” Botoşani, condusă de Daniel Câşlariu, a început lucrările la o nouă casă pentru o familie care nu are posibilităţi financiare. Este a 12-a care va fi construită de această asociaţie, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare.

Casa este construită pentru familia Antonescu, un tată erou, aş putea spune, care îşi creşte singur cei trei copii. Familia Antonescu locuieşte într-o casă bătrânească din satul Slobozia – comuna Broscăuţi. Casa, cumpărată cu banii strânşi de tatăl copiilor la muncă în străinătate, nu mai oferă însă siguranţă, fiind într-o stare avansată de degradare. Petru Antonescu munceşte acum cu ziua pentru a le asigura cele necesare copiilor. Nici un efort şi nici un sacrificiu nu i se pare prea mare pentru copiii lui. Însă visul de a ridica o casă nouă era pentru ei irealizabil”, a declarat Daniel Câşlariu.

Petru Antonescu lucrează acum împreună cu reprezentanţii asociaţiei ca să împlinească acest vis pentru copiii lui. „Mereu are lacrimi în ochi şi ne tot spune că nu ne va putea mulţumi vreodată pentru că le construim o casă. Nu-i vine să creadă că nişte străini au fost impresionaţi de povestea lor şi au decis să-i ajute. Mulţumirea noastră va fi aceea că vom reuşi să schimbăm în bine viaţa lor. Am mai spus-o şi o repet, nu mai vreau să văd copii cu aripile frânte de sărăcie”, a spus Daniel Câşlariu.

El le-a mulţumit celor care s-au implicat până acum în acest proiect, dar şi celor care îl vor sprijini în continuare, pentru a împlini acest vis frumos.

Avem în continuare nevoie de sprijinul dumneavoastră! Avem nevoie de materiale de construcţie pentru a putea finaliza casa cât mai curând posibil.

Vă rog să ne fiţi alături şi Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune!”, a mai transmis preşedintele Asociaţiei „Grup Civic”.

Cei care doresc să susţină acest proiect, au la dispoziţie conturile asociaţiei:

RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei).

RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline)

RO54BTRLUSDCRT0530156401 (dolari americani)

Codul Swift BTRLRO22.

Cu menţiunea „ANTONESCU”

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.1 ° C
1.6 °
-0 °
66 %
3.6kmh
21 %
mie
4 °
joi
11 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când vrei să protejezi pietonii, ori apar unii care pun beţe-n roate, ori alţii care pun roate-n beţe.

EDITORIAL

Cu ani în urmă, pe vremea când Michael Schumacher domina detașat Marele Circ, transmisiunile în direct erau întrerupte de o reclamă în care protagonist...

EPIGRAMA ZILEI

Oltenii din Parlament, (Opozanții, evident !) Strigau toți în gura mare Că ... fură la guvernare !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...