vineri, martie 31, 2023
AcasăLocalMunicipiul Botoşani, în sărbătoare (video)

Municipiul Botoşani, în sărbătoare (video)

Zilele Municipiului Botoşani au debutat ieri. Chiar dacă vremea a fost nefavorabilă, mulţi botoşăneni şi-au făcut timp să ajungă în Parcul de Agrement Cornişa, pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare. Organizatorii au amenajat un parc de distracţii, o zonă de food şi una pentru spectacole.

Tinerii prezenţi la spectacol nu şi-au făcut probleme din cauza vremii nefavorabile. Ei s-au bucurat de muzică, au dansat şi au cântat, spre încântarea artiştilor care au evoluat pe scenă. Cei care au încins la propriu atmosfera au fost membrii E-An-Na, formaţie care cântă ”folk-metal”, un stil de rock mai brutal, inspirat din folclorul autentic românesc.

Apoi au urcat pe scenă membrii trupei Los Anonimos, cu un program care s-a adresat botoşănenilor de toate vârstele. Artiştii i-au convins pe unii dintre botoşănenii prezenţi lângă scenă să cânte şi să danseze împreună cu ei.

În zonă au ajuns şi câţiva oficiali botoşăneni, respectiv primarul Cosmin Andrei, viceprimarii Liviu Toma şi Bogdan Buhăianu, consilierii municipali Marcel Gheorghiţă, Dana Lăzăruc, funcţionari din primărie.

Zona s-a animat mai mult după spectacol

Spectacolul s-a încheiat în jurul orei 22.30, însă mulţi botoşăneni au preferat să rămână în zonă pentru a cumpăra mici, bere, dulciuri etc sau pentru a se convinge cum este atmosfera în parcul de distracţii.

În zonă s-au aflat vineri mulţi poliţişti locali, jandarmi, poliţişti de la Serviciul Rutier, angajaţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Zona de food cu preţuri destul de piperate

Preţurile afişate de comercianţii din zona de food nu sunt accesibile pentru toate buzunarele. La o simplă trecere în revistă, cei care au ajuns în zonă au realizat că trebuie să scoată din buzunar chiar şi 100 de lei pentru a putea servi dintre produsele expuse la vânzare. Mici – 5 lei bucata, frigărui pui, frigărui porc, piept de pui, ceafă de porc – 10 lei suta de grame, cartofi prăjiţi, cartofi ţărăneşti – 6 lei suta de grame, shaorma – 25 de lei, kebab – 20 de lei, hot dog – 11 lei, hamburger – 17 lei, colaci ungureşti – 20 de lei bucata, porumb fiert, porumb copt- 7 lei bucata, vată de zahăr – 5 lei, cola, fanta, apă la jumătate de litru – 5 lei, paharul de bere – 7 lei – sunt câteva exemple de produse cu preţurile aferente.

Botoşănenii trebuie însă să ştie că nu trebuie să plătească pentru a viziona spectacolele pregătite de edilii botoşăneni, în colaborare cu Michail Lichiardopol şi Liviu Sorinel, impresar în cadrul Filarmonicii „George Enescu”.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
3.4 ° C
8.6 °
3.3 °
62 %
1.8kmh
88 %
vin
12 °
sâm
16 °
Dum
13 °
lun
7 °
mar
1 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Lângă Colegiul Eminescu a mai rămas un garaj care rezistă. Și la vânt și la primărie.

EDITORIAL

Clocot mare cu pensiile speciale. Opoziția reclamă nereguli peste nereguli, cei de la butoane au uitat cum eliminau pensiile speciale în treizeci de zile...

EPIGRAMA ZILEI

O clauză fără de temei E-n dogmele lor sacre Că poți să ai zeci de femei Însă … cu tot cu soacre! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...