sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăLocalO nouă performanță muzicală obținută de Tiana Cilibiu

O nouă performanță muzicală obținută de Tiana Cilibiu

Tiana Cilibiu, tânăra artistă din Botoșani cunoscută pentru activitatea bogată în lumea muzicii încă de când era doar un copil, a reușit o nouă performanță. Astfel, Tiana a obținut trofeul în urma participării la cea de-a XII-a ediție a Festivalului International de Muzică, Teatru și Dans Neghinita, în perioada 20-21 mai.

Aceasta a impresionat juriul cu o interpretare inedita a piesei Somewhere Over the Rainbow și a obținut 10 pe linie.

Cu o scenă impresionantă, un sunet de o calitate superioară, concurenți extrem de talentați și juriu prestigios, acest festival rămâne unul din festivalurile de top de pe scena românească. Notele au fost acordate la vedere, imediat după prestația fiecărui concurent.
Astfel, juriul a fost format din personalități ale muzicii ușoare românești, precum Nico, Mihai Alexandru, compozitor renumit, prezent de 19 ori in finala Eurovision, Luminița Anghel, Mihaela Gârlea-lector universitar la Universitatea „George Enescu” din Iași și Claudiu Bulete-compozitor renumit, prezent frecvent in juriul festivalurilor din Romania, dar și din străinătate, Daria Tanasă-interpreta de muzică pop.

De asemenea, Tiana a cântat și în gala de premiere unde în recital au fost Nico ,Luminița Anghel, Nina Manolache- câștigătoarea ediției din 2021, dar și renumita trupa AD LIBITUM VOICES din Cluj Napoca.

Tiana este elevă în clasa a VI a la Școala nr 7 Botoșani și studiază canto cu soprana Anca Parlog lan București. În luna care urmează artista va lansa cea dea treia piesa originală compusă de un membru important al echipei ei.
De asemenea, Tiana este Artistul Anului 2022 al postului de radio-MOB RADIO din Irlanda și are o intensă activitate artistică atât pe scena cat si pe canalul ei de Youtube.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
32.1 ° C
35.6 °
31.6 °
26 %
3.3kmh
4 %
sâm
35 °
Dum
32 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
26 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9464

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu scumpirile astea la carburanți, altfel se merge la supermarket.

EDITORIAL

Pentru a înțelege de ce nu e apă în județ, e nevoie de o foarte succintă recapitulare. Regia de apă, subordonată CJ, e căpușată...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...