sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăLocalWeekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Weekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de artă și în acest sfârșit de săptămână, la două spectacole de excepție. Astfel, sâmbătă, 28 mai, de la ora 19.00 spectatorii pot viziona piesa ,„Întoarcerea de acasă” de Ștefan Caraman la Cinematograful Unirea.

Regia aparține Silviei Răileanu, scenografia lui Mihai Pastramagiu, voce autor este Bogdan Horga, iar cea care va da viață personajului principal este Andreea Moțcu.

„Dacă ne deosebește ceva ca oameni, acel „ceva” este curajul! Curajul de a povesti, de a împărtăși… exact așa cum ai devenit după întâmplări sau întâlniri mai mult sau mai puțin fericite… Curajul de a-ți trăi viața, până la urmă, frumoasă și urâtă în același timp, tandră și cinică… Dar viață!”, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

Duminică, „Îmbătați de dragoste”

Duminică, 29 mai, de la ora 18.00, spectatorii pot viziona piesa „Îmbătați de dragoste”, după Pierre de Marivaux, la Casa Tineretului.

Regia artistică și ilustrația muzicală aparțin lui Alexandru Vasilache, scenografia lui Mihai Pastramagiu, asistent regie este Sorin Ciofu, iar coregrafia este realizată de Victoria Bucun. Din distribuția spectacolului de sâmbătă fac parte actorii Cezar Amitroaei, Petruț Butuman, Silvia Răileanu, Sorin Ciofu, Lidia Uja și Răzvan Amitroaei.

Pentru ambele spectacole, un bilet costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici. 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
27.7 ° C
27.7 °
24 °
75 %
6.5kmh
59 %
sâm
28 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
37 °
mie
26 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9464

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu scumpirile astea la carburanți, altfel se merge la supermarket.

EDITORIAL

Pentru a înțelege de ce nu e apă în județ, e nevoie de o foarte succintă recapitulare. Regia de apă, subordonată CJ, e căpușată...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...