duminică, iulie 3, 2022
AcasăLocalDoliu în Poliția Botoșani

Doliu în Poliția Botoșani

Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști botoșăneni de după Revoluție s-a stins din viață. Colonelul în rezervă Tiberiu Furdui a murit acasă, la Vorona, după o grea suferință.

Acesta a fost o perioadă internat într-un spital din București, unde se lupta cu mai multe afecțiuni cronice. Ulterior, acesta a solicitat să fie externat la domiciliu, parcă simțind că starea lui se înrăutățește. A ajuns acasă de marți. Din păcate, în noaptea de miercuri spre joi, inima colonelului a cedat și nu a mai putut fi resuscitat.

Tiberiu Furdui a fost unul dintre cei mai cunoscuţi ofiţeri din Biroul Teritorial Botoşani al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Acesta s-a pensionat în anul 2015. Colonelul în rezervă Tiberiu Furdui, care a activat în DGA de la înfiinţarea instituţiei, în 2006, s-a pensionat la vârsta de 56 de ani.

Furdui a fost cunoscut ca fiind cel mai longeviv purtător de cuvânt din istoria Poliţiei din Botoşani, acesta ocupând această funcţie aproximativ zece ani.

Tiberiu Furdui a venit în Botoşani în 1993, după ce a lucrat ca ofiţer de poliţie la Poliţia oraşului Lupeni (Hunedoara).

Ofiţerul pensionar avea intenţia de a-şi concentra atenţia pe literatură, el urmând să se dedice scrierii unor cărţi.

Reprezentanții IPJ Botoșani sunt în doliu și au primit cu durere vestea cumplită. “Conducerea I.P.J. Botoşani şi întregul colectiv al unităţii este alături de familia îndurerată în aceste momente cauzate de trecerea la cele veşnice a celui ce a fost un adevărat profesionist și un exemplu pentru toți colegii săi, colonel în rezervă Tiberiu Furdui. Transmitem îndoliatei familii şi tuturor celor apropiaţi întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe. Dumnezeu să îl dihnească în pace!”, a transmis agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
25.9 ° C
26.6 °
24.4 °
65 %
2.6kmh
83 %
Dum
30 °
lun
33 °
mar
36 °
mie
29 °
joi
24 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9464

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu scumpirile astea la carburanți, altfel se merge la supermarket.

EDITORIAL

Pentru a înțelege de ce nu e apă în județ, e nevoie de o foarte succintă recapitulare. Regia de apă, subordonată CJ, e căpușată...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...