sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTCampioana olimpică din Botoșani, decorată de Ministrul Apărării

Campioana olimpică din Botoșani, decorată de Ministrul Apărării

Canotoarea de aur a județului, botoșăneanca Simona Radiș, a fost decorată de Ministrul Apărării.

Sportiva originară din comuna Avrămeni a luat parte, miercuri, la ceremonia organizată de Clubul Sportiv STEAUA. Tânăra face parte din secția de canotaj a clubului care a sărbătorit 75 de ani de existență. Aceasta a fost decorată cu “Emblema de Onoare a Armatei României” de către ministrul Vasile Dîncu.

Campioana olimpică la canotaj Simona Radiş a afirmat, marţi, la stadionul STEAUA, că viaţa ei s-a schimbat destul de mult după ce a câștigat medalia de aur la Tokyo 2020, alături de Ancuţa Bodnar.

„Viaţa mea s-a schimbat destul de mult de la medalia olimpică, sunt mult mai cunoscută, apar mai des la evenimente, lucruri care mă ajută pe mine să mă dezvolt şi să cresc. Îmi doresc să devin şi mai cunoscută şi să aduc mai multă bucurie oamenilor, ceea ce se va întâmpla odată cu următoarele medalii pe care mi le-am propus să le câştig”, a afirmat Radiş.

„Sunt convinsă că emoţiile vor fi întotdeauna mai mari acolo unde există bătaie”

Ea s-a arătat emoţionată la gala aniversării a 75 de ani de existență a CSA STEAUA, club la care este legitimată.

„Sunt convinsă că emoţiile vor fi întotdeauna mai mari acolo unde există bătaie. Aici este totul preconizat, se ştie ce se întâmplă, dar fiecare emoţie este constructivă şi trebuie trăită la maximum. Îmi place să particip la astfel de evenimente, să mă îmbrac elegant, să ies în evidenţă. Îmi place să vorbesc cu oamenii, să îmi exprim gândurile, sentimentele şi să împărtăşesc din trăirile mele. Mă bucură astfel de evenimente şi sper să particip la cât mai multe pe viitor. Este o altă parte a vieţii mele, pe lângă cea de sportiv, în care sunt îmbrăcată doar în trening şi la antrenamente. Aici sunt o altă eu şi sunt mândră de felul meu de a fi”, a mai spus sportiva CSA STEAUA.

75 de ani de STEAUA

CSA STEAUA a sărbătorit 75 de ani de la înfiinţare pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în cadrul unei ceremonii la care au participat foşti şi actuali campioni olimpici, mondiali şi europeni ai clubului bucureştean, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, foşti conducători ai grupării sportive.

În cadrul evenimentului care a avut loc pe stadionul STEAUA, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, şi Eduard Bachide, secretar de stat în cadrul MApN, le-au oferit emblema de onoare şi alte distincţii militare unor ofiţeri din cadrul armatei române.

Totodată au fost premiaţi câştigătorii Cupei Steaua 75 şi a campionilor olimpici ai CSA STEAUA.

Evenimentul a fost urmat de un meci de fotbal demonstrativ între o echipă a fostelor glorii ale Stelei şi o echipă naţională a României. Partida s-a încheia la egalitate, 2-2.


Foto: CSA Steaua

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
1.7 ° C
4.6 °
1 °
93 %
0.6kmh
10 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
8 °
mar
12 °
mie
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...