sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăLocalCampioana olimpică din Botoșani, decorată de Ministrul Apărării

Campioana olimpică din Botoșani, decorată de Ministrul Apărării

Canotoarea de aur a județului, botoșăneanca Simona Radiș, a fost decorată de Ministrul Apărării.

Sportiva originară din comuna Avrămeni a luat parte, miercuri, la ceremonia organizată de Clubul Sportiv STEAUA. Tânăra face parte din secția de canotaj a clubului care a sărbătorit 75 de ani de existență. Aceasta a fost decorată cu “Emblema de Onoare a Armatei României” de către ministrul Vasile Dîncu.

Campioana olimpică la canotaj Simona Radiş a afirmat, marţi, la stadionul STEAUA, că viaţa ei s-a schimbat destul de mult după ce a câștigat medalia de aur la Tokyo 2020, alături de Ancuţa Bodnar.

„Viaţa mea s-a schimbat destul de mult de la medalia olimpică, sunt mult mai cunoscută, apar mai des la evenimente, lucruri care mă ajută pe mine să mă dezvolt şi să cresc. Îmi doresc să devin şi mai cunoscută şi să aduc mai multă bucurie oamenilor, ceea ce se va întâmpla odată cu următoarele medalii pe care mi le-am propus să le câştig”, a afirmat Radiş.

„Sunt convinsă că emoţiile vor fi întotdeauna mai mari acolo unde există bătaie”

Ea s-a arătat emoţionată la gala aniversării a 75 de ani de existență a CSA STEAUA, club la care este legitimată.

„Sunt convinsă că emoţiile vor fi întotdeauna mai mari acolo unde există bătaie. Aici este totul preconizat, se ştie ce se întâmplă, dar fiecare emoţie este constructivă şi trebuie trăită la maximum. Îmi place să particip la astfel de evenimente, să mă îmbrac elegant, să ies în evidenţă. Îmi place să vorbesc cu oamenii, să îmi exprim gândurile, sentimentele şi să împărtăşesc din trăirile mele. Mă bucură astfel de evenimente şi sper să particip la cât mai multe pe viitor. Este o altă parte a vieţii mele, pe lângă cea de sportiv, în care sunt îmbrăcată doar în trening şi la antrenamente. Aici sunt o altă eu şi sunt mândră de felul meu de a fi”, a mai spus sportiva CSA STEAUA.

75 de ani de STEAUA

CSA STEAUA a sărbătorit 75 de ani de la înfiinţare pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în cadrul unei ceremonii la care au participat foşti şi actuali campioni olimpici, mondiali şi europeni ai clubului bucureştean, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, foşti conducători ai grupării sportive.

În cadrul evenimentului care a avut loc pe stadionul STEAUA, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, şi Eduard Bachide, secretar de stat în cadrul MApN, le-au oferit emblema de onoare şi alte distincţii militare unor ofiţeri din cadrul armatei române.

Totodată au fost premiaţi câştigătorii Cupei Steaua 75 şi a campionilor olimpici ai CSA STEAUA.

Evenimentul a fost urmat de un meci de fotbal demonstrativ între o echipă a fostelor glorii ale Stelei şi o echipă naţională a României. Partida s-a încheia la egalitate, 2-2.


Foto: CSA Steaua

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
25.6 ° C
25.6 °
22.8 °
53 %
2kmh
40 %
sâm
34 °
Dum
33 °
lun
34 °
mar
37 °
mie
21 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9464

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Mai ales la partid.  

EDITORIAL

An de an, după examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, se creează mai mult sau mai puțin artificial un soi de isterie care se...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...