marți, august 9, 2022
AcasăLocalZeci de amenzi după o acțiune a Poliției

Zeci de amenzi după o acțiune a Poliției

O acțiune organizată miercuri  de polițiștii Biroului Rutier s-a soldat cu zeci de amenzi. Această acțiune s-a desfășurat pe raza întregului județ și a vizat în principal menținerea climatului de ordine și siguranță publică, monitorizarea și supravegherea traficului rutier, verificarea modului de respectare a cadrului legal în domeniul sistemelor de securitate și combaterea faptelor de comerț ilicit.

De asemenea, în municipiul Botoșani, s-a acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală și contravențională în mai multe zone, respectiv Parcul Tineretului, cartier Grivița, strada Adrian Adamiu, Condacia și ANL Cișmea.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 360 de persoane, verificate 63 de autovehicule și peste 40 de unități economice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei. În același context, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acțiune preventivă, pentru verificarea stânilor și taberelor de vară unde se cresc animale, amplasate pe raza orașului Ștefănești și a comunelor arondate Secției de Poliție Rurală nr.10 Ştefăneşti, prilej cu care au fost verificate 42 de stâni, fără a fi constate nereguli.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22 ° C
22.6 °
20 °
75 %
3.9kmh
96 %
mar
22 °
mie
17 °
joi
23 °
vin
28 °
sâm
29 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...