marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTDirectorul Filarmonicii lovit cu o sticlă în cap în plină stradă. Poliția...

Directorul Filarmonicii lovit cu o sticlă în cap în plină stradă. Poliția face cercetări

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc, ziua în amiaza mare, în centrul oraşului. Una dintre vedetele Botoşaniului, artistul Mirel Manea, a fost agresat chiar în maşina lui, în zona Primăriei Botoșani.

Chiar lângă indicatorul care arată distanţa până la marile capitale europene, artistul a fost lovit cu o sticlă în cap. Incidentul s-a petrecut duminică la ora 14, în momentul în care Mirel Manea se afla la volanul maşinii sale în parcarea din zonă. La un moment dat între el şi un cunoscut, tot în vârstă de 45 de ani, s-a iscat o discuţie în contradictoriu.

Fără a sta prea mult pe gânduri, acesta l-a lovit pe Manea direct în cap cu o sticlă pe care o avea în mână, după care s-a făcut nevăzut. Victima şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente, iar când şi-a revenit a sunat la 112. Acesta a cerut ajutorul, spunând că a fost agresat de către o persoană cunoscută.

Un echipaj de la Ambulanţă a sosit în scurt timp la faţa locului şi i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Urgențe. „Pacientul a fost diagnosticat, la o primă evaluare, cu un traumatism cranio-facial, cu plagă la arcada ochiului stâng, prin agresiune. Va fi supus mai multor investigaţii de specialitate”, a spus un asistent.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor botoşăneni. Un echipaj de la Ordine Publică a ajuns imediat la locul incidentului, după ce chiar Mirel Manea a apelat 112. Oamenii legii au făcut imediat verificări şi au identificat agresorul. „Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Artistul a negat cele întâmplate

Contactat de reporterii Monitorul, iniţial prim trompetistul Filarmonicii Botoșani a negat agresiunea. Acesta a menţionat că i s-a „făcut rău de la căldură şi din cauza multiplelor evenimente avute”. Ulterior s-a scuzat şi a precizat că nu mai poate vorbi la telefon, pentru că se pregăteşte de un eveniment. De fapt, se pregătea să fie investigat la computerul tomograf din cauza loviturii încasate la cap.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...