marți, august 9, 2022
AcasăLocalDiscotecă estivală pentru copii și tineri, la Săveni

Discotecă estivală pentru copii și tineri, la Săveni

Sâmbătă, 9 iulie, Complexul Sportiv Săveni a găzduit prima discotecă estivală pentru copii și adolescenți din România. Timp de trei ore, invitații, personajele şi eroii preferaţi de copii și adolescenți, au socializat și petrecut timpul alături de cei prezenți prin concursuri sportive, ateliere de muzică și dans, face paiting și jocuri în aer liber.

Cu toții știm cât de important este ca un copil, un adolescent, un tânăr să beneficieze de condiții de afirmare și dezvoltare personală care să le pună în valoare calitățile, să-i ajute să se cunoască, să relaționeze și să participe la activități specifice vârstei lor. Prin realizarea acestui proiect se evidențiază implicarea reprezentanților administrației publice și a comunității locale la acțiunile socio-culturale”, a declarant primarul Relu Tîrzioru.

Potrivit edilului, prin organizarea acestei manifestări se asigură un cadru de socializare și petrecere a timpului liber într-un mod organizat și benefic pentru toți copiii, adolescenții și tinerii din orașul Săveni și localitățile din această zonă a județului Botoșani.

Mi-am propus, alături de toți consilierii locali și angajații primăriei orașului Săveni, să inițiem programe de investiții și dezvoltare care să contribuie în mod real la îmbunătățirea calității vieții pentru tânăra generație și întreaga comunitate”, a mai precizat Relu Tîrzioru.

Discoteca va fi organizată în fiecare sâmbătă din lunile de vară. “Stadionul și întreg Complexul Sportiv Săveni este locul unde copiii și adolescenții din orașul Săveni și localitățile din zonă sunt invitați să se distreze și să petreacă timpul prin dans, muzică, concursuri sportive și jocuri în aer liber. Inițiativa realizării acestui proiect a venit din partea domnului Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni și am convingerea că în cel mai scurt timp va deveni un proiect reper pentru multe orașe și municipii din țară”, a declarat Flavius Damean, vicepreședintele Fundației Județne pentru Tineret Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
20.5 ° C
20.6 °
20 °
81 %
2.6kmh
100 %
mar
22 °
mie
17 °
joi
23 °
vin
28 °
sâm
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...