spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTConcurs pentru 27 de posturi vacante la Spitalul Județean

Concurs pentru 27 de posturi vacante la Spitalul Județean

Conducerea celei mai mari unități sanitare, din județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea a 27 de posturi vacante.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, cele 27 de locuri de muncă disponibile în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” sunt pe durată nedeterminată. Astfel, se organizează concurs pentru ocuparea unui post de infirmier debutant și un asistent medical debutant, pentru Secția ORL, un post de statistician medical debutant cu studii medii pentru Secția de Neonatologie, un post de agent DDD debutant pentru S.P.I.A.A.M, două posturi de asistent medical debutant pentru Secția de Chirurgie Generală, un post de asistent de farmacie pentru Farmacia spitalului, cu punct de lucru pe Strada Avram Iancu, din Săveni, și un post de asistent medical pentru Serviciul Județean de Medicină Legală.

De asemenea, se mai organizează concurs pentru un post de statistician medical pentru Secția de Ortopedie și Traumatologie, un post de asistent medical debutant pentru Secția de Medicină Internă – Compartimentul Endocrinologie, un post de asistent medical debutant pentru Laboratorul de Radiologie, Imagistică Medicală și CT, două posturi de asistent medical debutant pentru Ambulatoriul Integrat, iar pentru Ambulatoriul Integrat din Darabani este disponibil un post de asistent medical debutant.

Data limită pentru depunerea dosarelor

Pentru Serviciul ATA sunt disponibile două posturi de șofer în cadrul Biroului Administrativ – Compartimentul AUTO, un post de tehnician IA RSTVI în cadrul Biroului Tehnic, un post de muncitor calificat IV – fochist pe Compartimentul de Centrale Termice, un post de muncitor calificat III – telefonist pe Compartimentul Centrale Telefonice, un post de inginer specialist 1 A pe Compartimentul supraveghere aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță, un post de inginer specialist 1 A, un post de electrician pentru Compartimentul Electricieni și un post de bucătar.

Pentru Compartimentul de Bucătărie Dietetică este vacant un post de asistent medical pe nutriție și dietetică, pentru Secția de Psihiatrie IV – Acuți este disponibil un post de psiholog stagiar, iar pentru Laboratorul BFT – Adulți sunt disponibile două posturi de asistent medical debutant. “Dosarele de concurs vor fi depuse la Registratura din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, până pe 19 iulie, ora 15:30”, a precizat economista Doina Caba, managerul general al SJU Mavromati.

Concursul/examenul se va desfășura în sediul unității sanitare și constă în trei probe. Este vorba despre proba scrisă, proba practică și interviu.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
8.9 ° C
8.9 °
7.1 °
97 %
0.9kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...