marți, august 9, 2022
AcasăLocalOrdine asigurată de jandarmi pe stadion la meciul dintre FC Botoşani şi...

Ordine asigurată de jandarmi pe stadion la meciul dintre FC Botoşani şi Dacia Buiucani

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, în cooperare cu efective de poliție și pompieri, va asigura ordinea și siguranța publică la meciul amical de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani și Dacia Buiucani, disputat în această după-amiază pe Stadionul municipal Botoșani, începând cu ora 18.00.

Publicul va avea acces pe stadion începând cu ora 16.00, intrarea fiind liberă.
Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire și defluire a spectatorilor precum și în zonele de filtrare și control de la porțile de acces în stadion.

Activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului in stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator. Pentru prevenirea introducerii în stadion a obiectelor interzise, reprezentanții firmei de securitate vor efectua un control corporal preventiv asupra spectatorilor, înaintea permiterii accesului în stadion.

Spectatorilor le este interzis să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv și al bagajelor de către forțele de ordine, să arunce asupra jucătorilor, forțelor de ordine sau altor spectatori cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc, să escaladeze gardul care delimitează terenul de joc, să profereze ori să scandeze injurii sau să amenințe cu acte de violență.

Jandarmii recomandă spectatorilor să adopte un comportament civilizat, în spiritul fair-play-ului, să nu se implice în acțiuni de tulburare a ordinii și siguranței în incinta stadionului și să solicite în cel mai scurt timp intervenția jandarmilor în cazul producerii unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
21.4 ° C
21.6 °
19.4 °
68 %
6.3kmh
100 %
mar
23 °
mie
18 °
joi
26 °
vin
30 °
sâm
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...