joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTStrigăt de ajutor pentru o fetiță cu aripile frânte de sărăcie și...

Strigăt de ajutor pentru o fetiță cu aripile frânte de sărăcie și boală

După ce a finalizat o casă pentru un tată din Broscăuți ce-și crește singur trei copii, Daniel Câșlariu aduce în atenția publică un alt caz cutremurător.

Tânărul susține că la fiecare caz social pe care îl găsește  în județ își spune că nu poate să existe suferință mai mare, dar de fiecare dată viață se încăpățânează să îl contrazică. De această dată, el a găsit în Bucecea o fetiță frumoasă ca un înger, dar cu aripile frânte de mari probleme de sănătate și de sărăcie. Cu toate acestea, ea are puterea să zâmbească.

E ca o micuță balerină care nu a învățat încă să danseze. Se deplasează cu greutate, dar, în ciuda problemelor cu care se confruntă, ea reușește să vadă partea frumoasă a vieții. Cu mânuțele ei firave m-a îmbrățișat și mi-a dăruit cel mai frumos zâmbet. Cu greu mi-am stăpânit lacrimile pentru că îmi este din ce în ce mai greu să fiu tare în fața atâtor persoane care au nevoie de ajutor”, a declarat Daniel Câșlariu.

„Parcă este o frunză bătută de vânt”

Andreea Lăcrămioara Apetroaei are nouă ani și locuiește cu părinții într-un apartament modest în orașul Bucecea. Viața a lovit-o încă de când a venit pe lume. A suferit o operație complicată și acum reușește să se deplaseze, dar cu greutate.

Parcă este o frunză bătută de vânt. I-am dus un cărucior cu rotile și o pereche de papuci ortopedici. Avea doar niște săndăluțe rupte și i-am promis că îi voi mai face rost de alte perechi de papuci speciali pentru ea. I-am dus și jucării și s-a bucurat pentru fiecare în parte. Ca orice copil, își dorește multe, dar, de multe ori, părinții sunt nevoiți să-i ia câte ceva pe datorie.

Andreea a finalizat clasa I și a spus că îi plac păstăile, pastele, salamul, dar și fructele, dulciurile, inclusiv vata pe băț. Mi-aș fi dorit să-i spun că până acum a trăit într-un vis urât din care se va trezi și se va putea bucura de copilărie. Nu am putut să o mint, dar am decis să o ajut pe fetița cu chip de înger să aibă condiții mai bune de trai”, a explicat Daniel Câșlariu.

„Vă rog din suflet să ne fiți alături să o ajutăm pe fetița cu ochii în care se reflectă cerul”

Potrivit acestuia, urgența este cumpărarea unei centrale , realizarea instalației termice și încheierea unui contract cu furnizorul de gaz.

Centrală, șase calorifere, racord și contract cu furnizorul de gaze naturale, mobilier, alimente, rechizite, pampers mărimea 6 și 7, haine, var, birou, pat, perne, pături – cam acestea ar fi nevoile.

Vă rog din suflet să ne fiți alături să o ajutăm pe fetița cu ochii în care se reflectă cerul. Are nevoie de noi și sunt sigur că vom reuși și de această dată să demonstrăm că faptele bune fac minuni.

Vă rog să ne fiți alături și mă rog bunului Dumnezeu să vă răsplătească înmiit toate faptele bune!”, a mai transmis Daniel.

Persoanele care doresc să se implice în acest nou proiect umanitar au la dispoziție conturile Asociației “Grup Civic” Botoșani, respectiv

RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire)

RO54BTRLUSDCRT0530156401 (dolari americani)

Codul Swift BTRLRO22.

Cu specificația „Apetroaei”.

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
93 %
2.2kmh
100 %
joi
8 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...