spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTDoliu în Primăria Botoșani - Un îndrăgit și respectat funcționar a trecut...

Doliu în Primăria Botoșani – Un îndrăgit și respectat funcționar a trecut la cele veșnice

Primăria Municipiului Botoșani este în doliu. Niculina Mocanu, consilier superior în cadrul instituției, arbitru judiciar la Tribunalul de Arbitraj Judiciar Iași, mediator, a trecut la cele veșnice. Vestea plecării din această lume, la doar 54 de ani, a Niculinei Mocanu a produs multă întristare în rândul colegilor și tuturor celor care au cunoscut-o și apreciat-o ca profesionist și ca om.

Cu nemăsurată durere am aflat de vestea plecării la cele sfinte a colegei noastre, doamna Niculina Mocanu, ce nu a lăsat în urmă decât tristețe, amărăciune și șoc. Doamna Niculina Mocanu s-a remarcat în anii de carieră prin dedicare, bunătate dar mai ales prin profesionalismul de care a dat întotdeauna dovadă, fiind mereu lângă colegi la nevoie.

Cuvintele sunt de prisos în aceste momente și insuficiente pentru a transmite cu adevărat, suferința provocată de trecerea ei în neființă. Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate.

Drum lin spre cer draga noastră juristă, colegă și nu în ultimul rând prietenă, Niculina Mocanu!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a primăriei.

Niculina Mocanu avea probleme mari de sănătate de câteva luni și se afla în concediu medical pentru a se trata. Colegii au tot sperat ca ea să se facă bine și să reia activitatea în cadrul instituției. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Funcționară iubitoare de natură și frumos

Niculina Mocanu era o mare iubitoare de natură și în oricare loc deosebit ajungea făcea fotografii pe care le posta pe pagina de Facebook pentru a arăta frumusețea acelor locuri și altor persoane.

Totodată, participa cu entuziasm la manifestări culturale și avea mereu o vorbă bună sau un sfat de specialitate pentru toți botoșănenii care ajungeau la primărie. Niculina Mocanu a avut o activitate deosebită și ca mediator, biroul ei de mediator, deschis în municipiul Botoșani, obținând anul trecut premiul I pentru calitatea serviciilor. Ea era înscrisă și la doctorat. Avea multe planuri, dar, din păcate, nu le va mai putea pune în practică.

Niculina Mocanu lucra în Primăria Botoșani din mai 1997.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...