vineri, septembrie 29, 2023
AcasăLocalAcțiuni de amploare desfășurate de poliție în județ. Mai mulți șoferi au...

Acțiuni de amploare desfășurate de poliție în județ. Mai mulți șoferi au rămas fără permis

În weekend, polițiștii botoșăneni au desfășurat acțiuni în întreg județul, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în cadrul acțiunilor au fost verificate peste 305 de autovehicule și au fost legitimate aproximativ 526 de persoane și au fu fost înregistrate cinci infracțiuni. Astfel, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 84.205 de lei.

Totodată, pentru abaterile constatate la regimul rutier a fost reținut în vederea suspendării, opt permise de conducere și retrase cinci certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, proximitate, silvic care au acționat împreună cu jandarmi și polițisti de frontieră.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
27.6 ° C
27.7 °
24.9 °
24 %
1.4kmh
0 %
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cristina Anton s-a întors directoare pe meleagurile natale după scandalurile cu azilele de bătrâni. Că tot acasă e mai bine.

EDITORIAL

De când lumea și pământul, omul a fost plăsmuit să depindă de ceva. Dacă la începuturile lumii toate dependențele erau de tipul basic (hrană,...

EPIGRAMA ZILEI

Zodiacul, bată-l focul Le-a zădărnicit norocul, Cuplarea fiind bizară : Pește el, iar ea ... fecioară! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

Extraordinara Sydney Sweeney (din Euforia) e o mare descoperire în acest rol! Filmul va rula în avanpremieră la Happy Cinema din 4 octombrie.

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...