vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTAccident grav după o depășire imprudentă

Accident grav după o depășire imprudentă

Accident grav în centrul unei comune. Un bărbat de 60 de ani a încercat să depăşească o maşină parcată şi a lovit în plin un SUV care venea din sens opus. Tot el a fost grav rănit şi dus la spital.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii de duminică, în satul Zlătunoaia, chiar în faţa şcolii din localitate.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul comunal DC 40, în satul Zlătunoaia, comuna Lunca a avut loc un accident rutier cu victime omenești.

Deplasaţi la faţa locului, aceştia au stabilit că accidentul a fost produs de şoferul unei Dacii Logan. În vârstă de 60 de ani, din comuna Lunca, acesta se deplasa dinspre localitatea Stănești cu direcția Zlătunoaia. La un moment dat, a intrat în depăşirea unei mașini parcate regulamentar, fără a observa un SUV Volvo ce circula regulamentar din sens opus.

În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma impactului cel rănit a fost şoferul Daciei. Acesta a fost scos din maşină de oamenii din sat, după care a fost preluat de echipajul de la Ambulanţă. „Pacientul a suferit un traumatism cranian acut închis, plagă contuză epicraniană şi fractură la nivelul mâinii drepte. A fost stabilizat şi trasportat la Urgențe”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani. După ce a fost investigat de specialişti, bărbatul a fost internat în secția de chirurgie a Spitalului Județean.

Anchetă deschisă de polițiști

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat subinspector de poliție Cosmin Horobeţ, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Botoșani.

O autospecială SOS Savencu a preluat cele două autoturisme avariate de la fața locului.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...