marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTTânăr transportat cu elicopterul la Iaşi după o bătaie între ciobani (video)

Tânăr transportat cu elicopterul la Iaşi după o bătaie între ciobani (video)

Elicopterul SMURD a fost solicitat de urgență duminică după-amiază la Botoșani pentru a prelua un bărbat în stare gravă.

În vârstă de 22 de ani, din Vorniceni, acesta a fost victima unei agresiuni. Din cauza stării grave în care era cadrele medicale au solicitat transferul acestuia la Iaşi. Pentru asta a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD. “Pacientul a fost preluat conștient și stabil din spital. A fost diagnosticat cu un hamatom extradural”, a precizat medicul primar Andreea Stărică din cadrul SJA Botoşani.

Aeronava medicală a aterizat pe terenul UM 01189, unde pacientul a fost transportat cu o ambulanţă cu medic.

Scandal început de la o turmă de oi

Potrivit poliţiştilor botoşăneni, tânărul de 22 de ani, împreunp cu tatăl său de 49, ambii din Vorniceni, au surprins pe terenul proprietate personală o turmă de oi care era păstorită de socrul proprietarului, un bărbat de 65 de ani, din comuna Vorniceni.

Cei trei au început să se certe, iar de acolo la bătaie nu a mai fost decât un pas. S-au lovit reciproc, cu pumnii, picioarele și obiecte contondente, cel mai mult având de suferit tânărul de 22 de ani.

La scurt timp la locul altercației s-a deplat și proprietarul turmei de oi, un bărbat de 48 de ani. Acesta a venit cu câinii pe care îi avea la stână şi i-a atacat pe cei doi bărbați. Tânărul de 22 de ani a fost şi muşcat de patrupede. În acest timp, propieratul oilor l-a atacat pe tatăl tânărului rănit, luându-i telefonul mobil, după care l-a lovit şi pe acesta peste cap cu o bâtă.

Ulterior, victimele au fost transportate cu două ambulanţe la Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul de 22 de ani a fost trimis ulterior cu elicopterul la Iaşi, din cauza leziunilor craniene. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, distrugere și loviri sau alte violențe”, a precizat subinspector de poliție Cosmin Horobeţ, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...