vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTDaniel Câșlariu a demarat Campania "Ghiozdănelul"

Daniel Câșlariu a demarat Campania „Ghiozdănelul”

Daniel Câșlariu, președintele Asociației “Grup Civic“ Botoșani a demarat o nouă campanie destinată copiilor din mediul rural. “Ghiozdănelul” se adresează tuturor celor care doresc să facă o bucurie în prag de nou an școlar și să ofere câte un ghiozdan cu rechizitele necesare unor copii din familii nevoiașe.

Efortul financiar pentru noi, nu este unul covârșitor. Pentru un ghiozdănel cu rechizite se poate aloca o sumă de 150 de lei. Însă, pentru familiile fără venituri din mediul rural botoșănean înseamnă extrem de mult. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom merge în cele mai sărace comune unde am identificat familii defavorizate care au în grijă copii, în unele cazuri și câte șapte și vor primi alimente, dulciuri, hăinuțe și jucării”, a declarat Daniel Câșlariu.

Tânărul care a devenit un adevărat sprijin pentru copiii cu aripile frânte de sărăcie și-a propus să ajute în această campanie o sută de copii, însă numărul ar putea crește dacă oamenii cu suflet mare vor demonstra și de această dată că faptele bune fac minuni.

Singur nu pot face asta, ci doar alături de dumneavoastră, botoșănenii mei dragi, care de-a lungul anilor ați răspuns la fiecare strigăt de ajutor venit din partea mea. Eu sunt un simplu mesager, al copiilor cărora le-a fost răpită copilăria, al bătrânilor abandonați în case sau al persoanelor care au diverse afecțiuni medicale și nu se pot îngriji singuri. Povara lor devine mai ușoară dacă noi, toți ceilalți preluăm câte puțin, prin ajutorul pe care îl putem oferi semenilor noștri”, a mai transmis Daniel Câșlariu.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie pot dona orice sumă în următoarele conturi ale asociației:

RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro)

RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire)

Codul Swift BTRLRO22.

Cei care doresc să cumpere ghiozdane cu tot cee ace le este necesar copiilor în debut de an școlar o pot face, Daniel Câșlariu urmând a le prelua pentru a le duce la copii.

Campanie susținută de Iustin Marineac

Iustin Marineac, directorul Fermei apicole Marineac, a decis să se implice în această campanie de suflet. Apicultorul a pregătit 150 de produse pe care le va expune duminică pe Pietonalul Unirii (în fața restaurantului La Strada). Botoșănenii care vor trece prin zonă vor putea lua câte un produs apicol și vor pune în urnă câți bani doresc. Toți banii vor fi donați pentru campania “Ghiozdănelul”.

În toți acești ani eu am fixat prețurile. Dar acum este rândul vostru să o faceți și să bucurați niște copii. De aceea începând de duminică ora 9, pe Pietonalul Unirii Botoșani, masa cu produse din foto o veți găsi în fața restaurantului La Strada. Regulile sunt simple: Ieși la o plimbare pe pietonal, alege-ți de pe masă ce îți place (preferabil un produs) și lasă în urnă cât dorești tu. Dacă consideri că munca mea nu valorează nimic sau dacă nu ai posibilități, pur si simplu ia un produs și consumă-l cu plăcere și îți promit că nu se va supăra nimeni. Sunt 150 de produse disponibile.

Am tot văzut oameni care adună fonduri online pentru diverse donații sau acte de caritate. Eu m-am gândit să o fac <altfel>, iar toti bănuții din urnă vor merge către Asociația Grup Civic pentru Campania <Ghiozdănelul. Donația dumneavoastră este cadoul meu pentru ziua mea (luni). Vă mulțumesc”, a transmis Iustin Marineac.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...