marți, noiembrie 29, 2022
AcasăLocalFemeie înjunghiată în somn după ce a vrut să divorţeze (video)

Femeie înjunghiată în somn după ce a vrut să divorţeze (video)

Operaţiune de proporţii demarată de poliţiştii botoşăneni. Oamenii legii caută un bărbat care şi-a înjughiat soţia după care a dispărut. Botoşăneanul este înarmat cu un cuţit şi a dispărut pe străzile municipiului.

Acesta şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în timp ce aceasta dormea. Femeia a fost salvată de cei doi copii, în vârstă de 14 şi respectiv 19 ani. Aceasta a fost transportată la spital cu sângerare masivă.

Femeia tocmai depusese actele de divorţ. Vineri la amiază, bărbatul a mers la locuinţa familiei aflată într-un bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Lucrurile au decurs normal, până la un moment dat când acesta ar fi mers la un local unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Când s-a întors acasă, bărbatul, ar fi scos dintr-o borsetă cuţitul pe care îl purta cu el şi şi-ar fi înjunghiat soţia, care dormea, de două ori, o dată în piept, în zona inimii şi a două oară în mână.

Fugă desculţ cu cuţitul 

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit în apărarea mamei, însă în acel moment bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta.

Atunci, un văr al fetei, care era şi el în apartament a intervenit şi a reuşit să o scoată pe fată din mânile tatălui.

Ulterior, bărbatul a fugit, desculţ, şi înarmat cu cuţitul. Acesta a fost văzut în spatele blocului, iar ulterior şi-a pierdut urma.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. Cadrele medicale au preluat-o pe soţia bărbatului şi au transportat-o la spital.

Străzi împânzite de poliţişti

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au demarat imediat o anchetă. Oamenii legii au pornit o amplă acţiune pentru a-l localiza pe bărbat.

După câteva zeci de minute agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
2.7 ° C
2.7 °
2.2 °
80 %
0.6kmh
67 %
mar
3 °
mie
3 °
joi
2 °
vin
2 °
sâm
2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ăsta e semn că există un plan. Adică se rezolvă, dar mai încolo.

EDITORIAL

Fără doar și poate, statul român e cel mai prost administrator. Corupția generalizată și justiția care dă sentințe, dar nu face dreptate, democrația originală...

GÂNDUL ZILEI

Pădurile defrișate Mă obligă să susțin, Codrul cu românu-i frate Precum Abel cu Cain. -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...