spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTAccident cumplit în marginea oraşului. Şofer resuscitat pe marginea drumului (video)

Accident cumplit în marginea oraşului. Şofer resuscitat pe marginea drumului (video)

Un accident cumplit a avut loc miercuri dimineaţă la ieşirea din municipiul Botoşani. Un bărbat a decedat după ce a fost resuscitat pe marginea drumului. Alte patru persoane au ajuns la spital, după o coliziune între un BMW şi un VW Polo petrecut în zona Lebăda.

Autoturismul BMW venea dinstre Iaşi spre Botoşani, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un VW Polo care circula pe sensul opus. Impactul a fost extrem de puternic, şoferul din BMW rămânând încarcerat între fiarele contorisionate ale maşinii.

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns trei ambulanțe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, două ambulanţe SMURD şi pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă.

Ajunși la fața locului, pompierii l-au scos pe şoferul, în vârstă de 28 de ani, blocat în BMW şi l-au predat unui echipaj medical. Şoferul din Polo, în vârstă de 44 de ani, era în stare extrem de gravă. Acesta a fost resuscitat de cadrele medicale la faţa locului. În ciuda eforturilor depuse însă, acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Alte trei persoane au fost transportate, deja, la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul din BMW a fost transportat, confuz, la spital.

„Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Anchetă deschisă de poliţişti 

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie. Oamenii legii au demarat imediat o anchetă.

„Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, în timp ce se deplasa pe Șoseaua Iașului, din municipiul Botoșani, direcția de deplasare, dinspre Alfa Land înspre Calea Națională, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în impact cu un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani. 

În urma impactului, bărbatul de 44 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conducătorul auto, de 28 de ani, nu se afla sub influența alcoolului”, a declarat aceht principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...