sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalMesaje false trimise în numele E.ON

Mesaje false trimise în numele E.ON

E.ON Energie România își avertizează clienții cu privire la o serie de mesaje false apărute prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie. Compania sfatuieşte clienţii să nu ia în considerare și să nu dea curs mesajelor primite, în ultimele zile, prin intermediul Whatsapp/SMS.

Aceste mesaje false sunt trimise în numele companiei, privind necesitatea unei deplasări la magazinele E.ON. Acolo ar trebui depusă o cerere, până la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.

Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România. Mai muţi români au primit mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri. Recomandarea companiei este să NU dați curs acestor invitații”Specialiștii noștri în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare”, susține compania.

În legătură cu schema de sprijin stabilită de către statul român, privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, găsiți informații corecte și complete pe pagina de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret.

Totodată, compania face următoarele precizări

Ca persoane fizice, nu e nevoie să depuneți nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin.
Persoanele juridice, în funcție de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online, prin accesarea paginii https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119. Dacă este necesar să mergeţi în magazinele E.ON, asigurați-vă că v-ați programat vizita. Acest lucru se face exclusiv online, folosind serviciul E.ON eBooking la link-ul https://www.eon.ro/programare-online sau la telefon 0265 208 466.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.6 °
1.1 °
67 %
4.2kmh
53 %
sâm
2 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...