sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăLocalDocumentaţia pentru modernizarea stadionului se apropie de final. Cum va arăta obiectivul

Documentaţia pentru modernizarea stadionului se apropie de final. Cum va arăta obiectivul

Primarul municipiului, Cosmin Andrei, a anunţat, marţi, că documentaţia care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal este aproape de final.

„Ne apropiem de finalizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI), care va sta la baza modernizării acestui obiectiv. Avem toată determinarea să ne bucurăm de un stadion nou la Botoșani pentru FC Botoșani. Ca autoritate locală, ne canalizăm eforturile pentru a susține sportul și pentru a asigura și infrastructura necesară. Am alocat sume de la bugetul local pentru finanțarea echipei și lucrăm la documentația pentru stadion. Dar mă îngrijorează în același timp parcursul echipei care dezamăgește în acest moment susținătorii prin lipsa rezultatelor. Cred că este nedrept pentru noi toți, botoșănenii, să nu avem parte de rezultatele pe care le așteptăm de la această echipă care de șapte etape nu a avut nicio victorie”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

Modernizare cu bani de la CNI

După finalizare aceasta va fi trimisă la Compania Naţională de Investiţii, cea care va finanţa proiectul. Tot reprezentanţii CNI se vor ocupa de licitaţia pentru realizarea proiectului tehnic şi pentru desemnarea constructorului care să execute lucrările.

În bugetul municipiului pe acest an a fost prinsă suma de 600.000 de lei pentru realizarea DALI, însă firma ieşeană care face proiectul s-a angajat că îl realiza cu 270.000 de lei.

La stadion vor fi păstrate instalaţia de nocturnă şi gazonul cu instalaţia de încălzire. Pentru modernizarea stadionului, municipalitatea a perfectat un schimb de teren, care face posibilă extinderea spre Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde se va face a doua intrare, pe lângă cea din Calea Naţională. De asemenea, va fi realizată şi o parcare la Stadionul Municipal.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.6 °
1.1 °
67 %
4.2kmh
53 %
sâm
2 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...