joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTBătrânul plecat la cules bureţi a fost găsit mort într-o pădure. Este...

Bătrânul plecat la cules bureţi a fost găsit mort într-o pădure. Este tatăl unui poliţist (video)

Un bătrân căutat de o întreagă armată de oameni a fost găsit, după mai bine de o lună de căutări. Bărbatul a fost găsit de câţiva localnici care au mers în pădure la cules bureţi. Acesta era căzut, cu faţa în jos şi gluga pe cap şi cu o găleată de bureţi lângă el.

Imediat de l-au găsit oamenii au sunat la 112. „Căutând bureţi, la un moment dat am ieşit dintr-o mladă şi am văzut o găleată, iar atunci mi-am amintit de omul acela de la Vorona care s-a pierdut. Când m-am uitat mai atent, am văzut pălăria lui, iar puţin mai încolo am văzut trupul. Era acoperit cu o haină peste cap. El căzuse cu faţa în jos. Atunci m-am speriat şi am sunat la 112″, a spus bărbatul care l-a găsit pe bătrân.

Polițiștii s-au deplasat în locul indicat şi au stabilit că persoana găsită este bărbatul, de 78 de ani, din comuna Vorona.

Acesta se afla la o distanță de aproximativ 6 kilometri față de locul în care a fost vazut intrând în pădure, într-o zonă cu vegetație deasă și teren accidentat.

„În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să se dispună efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat reprezentanţii poliţiei.

Potrivit localnicilor, bătrânul, în căutarea căruia a fost o adevărată desfăşurare de forţe, este tatăl unui angajat al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...