joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTTot ce trebuie să știți pentru a obține Google Maps pe telefon

Tot ce trebuie să știți pentru a obține Google Maps pe telefon

Introducere:

Google Maps este utilizat în scopuri de navigare. Navigarea și găsirea direcției simplificate de Google Maps. Aplicația Google Map funcționează cu o conexiune la internet. După cum știm cu toții, blocarea aplicației este un lucru normal. Orice aplicație se poate bloca, determinând funcționarea defectuoasă a aplicației sau oprirea funcționării. huawei google maps se blochează este, de asemenea, una dintre acele probleme de blocare care necesită atenția noastră. Chiar dacă blocarea huawei google maps nu este un motiv de îngrijorare, deoarece remedierea este foarte simplă și durează mai puțin, problema a fost în ochii utilizatorilor de telefoane Huawei. Unele dintre telefoanele huawei cunoscute din aplicația Google Maps afectate de această problemă sunt seriile huawei nova, huawei y, huawei P20 și P30.

 

Ce vrei să spui prin a nu funcționa corect pe huawei google maps?

 

Uneori, Huawei Google Maps nu răspunde rapid sau „stop” apare pe ecran când deschideți aplicația Google Map. Acest lucru se poate datora unui serviciu de internet slab sau eșuat, spațiului de stocare insuficient sau, uneori, telefonul dvs. este blocat etc.

 

Ce ar trebui să faceți când Huawei Google Maps se blochează?

 

Harta Google agățată pe Huawei are nevoie de doar un proces de remediere de două minute. Uneori, căile generale pot rezolva problema. Acestea includ:

 

  • Actualizare aplicație:

 

Accesați galeria de aplicații Huawei pe telefonul dvs. Huawei. Căutați aplicația Google Map. Va aparea. Opțiunea de actualizare va apărea pe ecran lângă numele aplicației. Atingeți opțiunea și aplicația va începe să se actualizeze.

 

  • Ștergeți datele și memoria cache:

 

Accesați setările telefonului dvs. Huawei. Găsiți aplicația Google Map acolo și fiecare aplicație are o opțiune pentru a șterge spațiul de stocare și a șterge memoria cache. Ștergeți-l din aplicația Google Map.

Acestea sunt câteva dintre modalitățile generale pe care le puteți utiliza pentru a evita blocarea aplicației Google Map pe telefon. Acestea sunt doar cele mai simple modalități de a remedia harta Google blocată pe telefonul Huawei. Dacă aceste moduri nu rezolvă problema, setările aplicației au și opțiuni.

 

  • Setări de navigare pentru aplicația Google Map:

 

Se poate accesa Google Maps pe un telefon huawei, atinge contul din colțul din dreapta sus și face clic pe setări. Apoi accesați opțiunea de setări de navigare, gestionați modul de conducere în setările asistentului Google și atingeți prima opțiune care va apărea pentru a o dezactiva. Închideți aplicația și reporniți-o. Acum va funcționa corect și fără probleme.

 

Gânduri finale:

 

Google mapping a devenit o aplicație importantă pentru fiecare a doua persoană din această lume. Se poate verifica instantaneu locația lor și, de asemenea, să răsfoiască locațiile altor persoane conform regulilor și reglementărilor etice. Dar la fel ca și alte aplicații, blocarea huawei google maps se poate opri. Aplicația Google Map agățată pe telefoanele Huawei a fost văzută pe mai multe telefoane Huawei. Pentru a remedia această problemă, există mai multe moduri. De asemenea, unele modalități generale pot elimina problema, dar uneori sistemul de navigare are nevoie de setările aplicației. Ești aici să mergi și să navighezi.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
95 %
1.8kmh
100 %
joi
8 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
14 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...