spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTCOMUNICAT DE PRESĂ - Celebrul pianist botoșănean Bogdan Ota se întoarce acasă

COMUNICAT DE PRESĂ – Celebrul pianist botoșănean Bogdan Ota se întoarce acasă

Pianistul si compozitorul Bogdan Ota este artistul roman cu una din cele mai spectaculoase evoluții naționale si internaționale. Un nume sonor in industria muzicala contemporana, Bogdan a vândut  peste 30.000 de albume si a concertat  in Europa, Australia si Statele Unite ale Americii.

O data reîntors in Romania in primăvara anului 2022 Bogdan s-a stabilit la Botoșani, locul in care a decis sa-si lanseze oficial albumul “BLISS”  compus  in SUA. Lansarea primului sau album, Ady of Watch, s-a petrecut tot la Botoșani in 2012 la Teatrul Mihai Eminescu.

Artistul a lansat albumul BLISS in Las Vegas printr-un concert la Hilton Lake Las Vegas alături de Henderson Symphonic Orchestra unde s-a bucurat de o sala arhiplina, concert la care s-a prezentat si Celine Dion in public sa-l asculte. Artista nu este singura vedeta internaționala care a calcat pragul salii de spectacol la concertele lui Bogdan. Printre VIP-urile americane cărora Bogdan le-a cântat se numără si fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, dr. Miriam si Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume care ulterior au devenit si prieteni apropiați ai artistului, cântăreața Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat într-o producție Cirque du Soleil numita One Night for One Drop si lista poate continua.

Bogdan  a apărut  pe prima  pagina a revistelor VIP si Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat  Personalitatea  Anului  2013  la  secțiunea  Arta  de  către  Academia Europeana Hubners Who is Who si a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News si Channel 3.

După 8 ani de concerte,  recitaluri  si producție  media in SUA Bogdan  s-a întors  acasă la Botoșani si își lansează albumul in premiera in Romania in orașul natal.

Artistul spune ca piesa “Bliss” (“Extaz”) ce a dat numele albumului i s-a revelat in statul Utah in urma unei vizite in Marele Canion al râului Colorado. Acolo într-o noapte cu luna noua a fost martorul unui spectacol fabulos pus in scena de însuși Dumnezeu – Calea Lactee văzută cu o claritate rar întâlnita datorita absentei oricărei surse de lumina pe o raza de aproape 200 km de acel loc.

Spectacolul BLISS ce va avea loc pe 14 decembrie 2022 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botoșani va pune in scena lucrări de pe albumul cu același nume, piese in premiera internaționala  ce  urmează sa  fie  incluse  pe  al  patrulea  album  al  artistului,  dar  si  unele compoziții  ce  l-au  făcut  celebru.  Experiența  spectatorilor  va  fi  fabuloasa  gratie  îmbinării originale  a  mai  multor   arte  (muzica,   balet,  proiecții   video,  joc   de  lumini),   in  stilul megaproducțiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

 

Concertul este un eveniment cu covor roșu,   șampanie si mici gustări, organizatorii dorind sa ofere un tratament deosebit publicului in cadrul sesiunii de autografe si fotografii oficiale de la finalul serii.

Biletele sunt  puse in vânzare la casa de bilete  de la Cinema Unirea Botoșani.  Programul ghișeului 8-21, tel. rezervări: 0751.768.477

Link către muzica artistului:

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...