spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTZiua României marcată în mod inedit în curtea Colegiului Eminescu (video) 

Ziua României marcată în mod inedit în curtea Colegiului Eminescu (video) 

Elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” au oferit, ca în fiecare an din ultimul deceniu, o acțiune inedită de Ziua României. 

Activitatea din acest an a avut loc în careul de festivități din curtea colegiului. Acolo s-au strâns câteva sute de elevi din toți anii de studiu.

Mai multe panglici tricolore uriașe au fost desfășurate pe lățimea terenului de festivități, acoperind participanții la eveniment. Ulterior au fost ridicate cu ajutorul unor sfori până la etajul 2 al clădirii liceului, formând steagul României.

Pe fundal a răsunat în permanență Imnul României, la eveniment participând conducera IȘJ, dar și conducerea colegiului.

“Și în acest an am continuat tradiția de organizare a proiectului «Suflet de român» cu ocazia Zilei Naționale a României. Elevii colegiului au demonstrat și în acest an bunătate, unitate și iubire”, a spus profesor Cristina Chiriac, directorul Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Unul dintre inițiatorii proiectului a dorit să fie prezent la acțiunea care are deja un deceniu. Profesorul Cristina Bălăucă, în prezent inspector școlar general adjunct, le-a mulțumit tuturor pentru implicare și le-a urat “La mulți ani frumoși aici, în România noastră”.

La evenimentul special a luat parte și șeful IȘJ Botoșani, profesorul Bogdan Suruciuc, care a preferat să transmită celor prezenți un simplu: „La mulți ani, români, la mulți ani, România”.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...