duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăLocalSpectacol pentru cei mici de Moș Nicolae

Spectacol pentru cei mici de Moș Nicolae

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită micii spectatori duminică, 4 decembrie, la un spectacol dedicat lor. Este vorba despre „Nelu GâscăNelu”, în regia lui Florin Iftode. Piesa poate fi urmărită de la orele 11:00 şi 12:30, la Cinematograful Unirea.

Autorul textului este Maria Gornic, muzica aparține lui Kevin MacLeod, asistent regie este Alin Gheorghiu, iar scenografia aparține lui Gelu Rîşca.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Ioana Buta, Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

„Spectacolul Nelu GâscăNeluʼ prezintă păţaniile unui pui de gâscă lăudăros, adoptat de doi vecini nostimi. Din cauza lăudăroşeniei lui, Nelu GâscăNeluʼ era cât pe ce să fie făcut friptură de către doamna Vulpe. Însă, cum „prietenul la nevoie se cunoaşte”, Măriuca, o fetiţă cumsecade şi prietena gâscănelului, îl salvează pe acesta din ghearele doamnei Vulpe”, transmit reprezentanții instituției de cultură.

De asemenea, va avea loc un spectacol interactiv, cu păpuşi şi actori, din care copiii vor învăţa că „lauda de sine, nu miroase-a bine!”, a transmis Florin Iftode – regizorul spectacolului.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani

Cele două reprezentaţii vor fi oferite în mod gratuit, un cadou de Moş Nicolae din partea Teatrului „Vasilache”, a primarului Cosmin Andrei şi a Consiliului Local Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
-0.5 ° C
0.6 °
-0.6 °
86 %
6.1kmh
44 %
Dum
-0 °
lun
3 °
mar
3 °
mie
6 °
joi
5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Soluții verificate din vechime pentru cei care vor să rezolve problema cu partenerele de viață.

EDITORIAL

O publicație în care, ce-i drept, nu prea am încredere, „Puterea” se numește, titra cu litere de-o șchioapă acum la început de an cum...

GÂNDUL ZILEI

Mândra cu poalele-n brâu Spală rufele la râu Și la fel face tot satul Că-i scump tare kilowattul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...