duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăLocalDaniela Șfaițer va fi înmormântată alături de mama ei. Când și unde...

Daniela Șfaițer va fi înmormântată alături de mama ei. Când și unde va avea loc slujba

Daniela Șfaițer, care a murit fulgerător, duminică dimineață, va fi condusă pe ultimul drum joi, 8 decembrie.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al soției omului de afaceri Cornel Șfaițer a fost depus la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, în centrul localității. De altfel, Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, ctitorită chiar de familia Șfaițer.

Femeia de afaceri va fi înmormântată la Botoșani, în cursul zilei de joi, în cimitirul Pacea. Aceasta și-a exprimat dorința de a fi înhumată alături de mama ei.

Mesaje de condoleanțe din fotbalul românesc 

Reprezentanții clubului alături de care a cumoscut cele mai mari satisfacții au transmis un mesaj de condoleanțe lui Cornel Șfaițer. “FC Botosani este aläturi de fostul presedinte al clubului, Cornel Sfaiter, care trece prin momente extrem de dificile dupã trecerea în nefiinta a partenerei sale de viatà, Daniela Sfaiter. Intreaga echipà transmite condoleante familiei si multà putere pentru a trece peste aceastã tragedie care a întristat întreaga comunitate”, a transmis clubul FC Botoșani.
Și vecinii din capitala Moldovei au dorit să fie alături de actualul lor președinte.

“Sincere condoleante, Cornel Sfaiter! ACSM Politehnica lasi este alături de presedintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al sotiei sale, Daniela Sfaiter. Dumnezeu sã o odihneascã!”, au transmis cei de la Poli Iași.

Și primarul Chirica a avut un mesaj pentru familia Șfaițer. “Am aflat cu profunda tristete de decesul neasteptat al doamnei Daniela Staiter, sotia domnului Cornel Sfaiter, presedintele Consiliului Director al Politehnici lasi. În fata acestei cumplite tragedii, cuvintele ne sunt putine si încărcate de durere. Cu gând de intarire sufleteasca, sunt alaturi de domnul Cornel Sfaiter în această grea cumpănă, rugându-mă pentru sufletul sotiei sale. Dumnezeu sa o odihneasca în pace si vesnica lumina!”, a transmis Mihai Chirica.

“Conducerea clubului Sepsi OSK, alături de întregul colectiv, își exprimă regretul profund si este alături de fostul manager al clubului nostru Cornel Sfaiter in aceste momente de durere si grea incercare, pricinuite de decesul sotiei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis cei de la Sepsi.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
-0.5 ° C
0.6 °
-0.6 °
86 %
6.1kmh
44 %
Dum
-0 °
lun
3 °
mar
3 °
mie
6 °
joi
5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Soluții verificate din vechime pentru cei care vor să rezolve problema cu partenerele de viață.

EDITORIAL

O publicație în care, ce-i drept, nu prea am încredere, „Puterea” se numește, titra cu litere de-o șchioapă acum la început de an cum...

GÂNDUL ZILEI

Mândra cu poalele-n brâu Spală rufele la râu Și la fel face tot satul Că-i scump tare kilowattul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...