luni, ianuarie 30, 2023
AcasăLocalŞofer lăsat fără sabie de poliţişti. Oamenii legii au organizat acţiuni pentru...

Şofer lăsat fără sabie de poliţişti. Oamenii legii au organizat acţiuni pentru combaterea infracţiunilor

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei din cadrul secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat, sâmbătă o acțiune pentru prevenirea infracționalității stradale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 52 de persoane și controlate 34 de autovehicule, iar în urma neregulilor contatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Lemne confiscate de poliţişti

La data de 3 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit, pe o stradă din orașul Săveni, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de transport pentru cantitatea de 2,5 metri cubi de material lemnos pe care o transporta, motiv pentru care aceasta a fost supusă confiscării.

Acţiune organizată şi la Flămânzi

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, sprijiniți de cei din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 60 de persoane, au fost controlate 15 autovehicule și 9 unități economice. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de 2.000 de lei.

Şofer prins cu o sabie în maşină

La data de 3 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Copălău, două autoturisme conduse de doi tineri, de 32 de ani, respectiv 37 de ani, ambii din comuna Cristești.

În urma controlului efectuat în interiorul celor două autoturisme, au fost identificate obiecte contondente, din cauciuc și din lemn și o sabie, care au fost ridicate de către polițiști.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că unul dintre aceștia se află sub măsura controlului judicar pentru săvârșirea de infracțiuni cu violență,  urmând ca datele obținute să fie exploatate în cadrul dosarului penal aflat în lucru, iar în funcție de rezultate să fie dipuse măsuri legale.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
-2.2 ° C
-0.4 °
-2.2 °
85 %
1.9kmh
10 %
lun
3 °
mar
4 °
mie
6 °
joi
4 °
vin
2 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Soluții verificate din vechime pentru cei care vor să rezolve problema cu partenerele de viață.

EDITORIAL

O publicație în care, ce-i drept, nu prea am încredere, „Puterea” se numește, titra cu litere de-o șchioapă acum la început de an cum...

GÂNDUL ZILEI

Mândra cu poalele-n brâu Spală rufele la râu Și la fel face tot satul Că-i scump tare kilowattul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...