joi, iunie 8, 2023
AcasăLocalȘefii structurilor MAI convocați la o ședință de prefectul Sorin Cornilă. Măsuri...

Șefii structurilor MAI convocați la o ședință de prefectul Sorin Cornilă. Măsuri dispuse de forțele de ordine

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, marți, o ședință de analiză și evaluare a măsurilor dispuse la nivelul Județului Botoșani pentru creșterea gradului de siguranță a botoșănenilor pe timpul sezonului rece și în contextul sărbătorilor de iarnă.

La întâlnire au participat, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, comisarul șef Toader Buliga, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, colonelul Cristian Boariu, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Botoșani, colonelul Dan Decebal Muraru și șeful Biroului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere, comisar șef Narcis Ivolschi din cadrul Serviciului teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

În cadrul ședinței s-a discutat despre situația traficului prin Punctele de Trecere a Frontierei de la Rădăuți-Prut și Stânca, acțiunile de intervenție pe drumurile publice ale Urban Serv, Direcției de Drumuri și Poduri Botoșani și ale Secției de Drumuri Naționale Botoșani, dispunerea măsurilor necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Târgul de Crăciun din Municipiul Botoșani.

Totodată, discuțiile s-au axat și pe dispunerea măsurilor necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Festivalul de Datini și Obiceiuri de iarnă, dar și planul general de măsuri pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului pe timpul sezonului rece și în contextul sărbătorilor de iarnă 2022-2023.

Structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au dispus o serie de măsuri menite să asigure siguranța botoșănenilor, iar activitățile din aceste zile se desfășoară în sistem integrat.

”În această perioadă se asigură permanență operațională și din partea conducerii Instituției Prefectului pentru a nu avea evenimente nedorite, prioritatea mea și a tuturor forțelor de ordine este siguranța cetățenilor. Îmi doresc ca botoșănenii să se bucure de sărbători în liniște și siguranță”, a concluzionat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
25.6 ° C
25.6 °
25.5 °
46 %
5.5kmh
20 %
joi
23 °
vin
25 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Important e că avem internet de viteză. Și e și ușor de reparat.

EDITORIAL

Luna în curs a debutat cu vești ce se vor mai degrabă corecte decât bune. Pentru că nu e nimic bun în faptul că...

EPIGRAMA ZILEI

Când despre-a lui iubită a aflat Că a umblat hai-hui și s-a … umflat, S-a supărat un pic și-a făcut bot Dar oful i-a trecut imediat După ce...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...