joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTBotoşăneni încarceraţi într-un accident grav în Suceava. Mai mulţi copii răniţi (video)

Botoşăneni încarceraţi într-un accident grav în Suceava. Mai mulţi copii răniţi (video)

Marţi, în jurul orei 13.00, a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Ilișești (zona Lira), cu două autoturisme implicate. Unul dintre acestea este din judeţul Botoşani, un Volksagen Passat.

Intervin pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ (dintre care, două cu medic). Sunt implicate 8 persoane, dintre care 5 au fost încarcerate. Din cele 8 persoane implicate, 4 sunt adulte și 4 minore. Victimele au diferite leziuni și traumatisme. Nu sunt persoane decedate.

„Vorbim despre un grav accident rutier produs pe DN17, pe raza localității Ilișești, în care au fost implicate două autoturisme. Din totalul de opt persoane din cele două mașini, cinci dintre ele au rămas încarcerate și au necesitat intervenția de urgență a colegilor de la descarcerare. De altfel, s-a intervenit la fața locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, dar și cu cinci ambulanțe SAJ și SMURD. Persoanele rănite au suferit diferite leziuni și traumatisme, fiind preluate de către echipajele medicale și paramedicale pentru acordarea primului ajutor și pentru stabilizare”, a transmis maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Ulterior, toate persoanele implicate în accident, respectiv patru adulți și patru minori -toți conștienți, au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Care a fost cauza accidentului

Ancheta derulată de polițiști a arătat că un bărbat de 34 de ani, din Cacica, în timp ce se deplasa dinspre Ilișești spre Păltinoasa, a pătruns pe contrasens și a lovit un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani.

Până acum nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul din Cacica a deviat de la traseul său normal, dar acest aspect se va lămuri după ce polițiștii vor reuși să-i audieze pe cei implicați. Cinci dintre persoanele care se aflau în cele două mașini au rămas încarcerate, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...