vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTPuzderie de acțiuni organizate de polițiști în județ

Puzderie de acțiuni organizate de polițiști în județ

Polițiștii botoșăneni au reluat seria acțiunilor organizate în județ. În ultimele două zile, ei au făcut mai multe controale și verificări și au inițiat și o serie de acțiuni preventive.

BOTOȘANI

La data de 21 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor penale și contravenționale în zona Pieței Centrale și în proximitatea acesteia. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 47 de persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3.600 de lei.

ȘTEFĂNEȘTI

La data de 21 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și aI Secției de Poliție Rurală nr.10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și a accidentelor rutiere. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 70 de persoane si controlate 40 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei.

SECȚIA DE POLIȚIE RURALĂ NR.1 BOTOȘANI

La data de 21 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și pentru prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost controlate peste 50 de autovehicule. Neregulile constatate s-au soldat cu aplicare a 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

FLĂMÂNZI

La data de 22 ianuarie 2023, în intervalul orar 16:00 – 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În cadrul activităților au fost legitimate 35 de persoane și au fost controlate 28 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

HLIPICENI

La data de 20 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au organizat mai multe acțiuni în localitățile Trușești, Albești și Todireni, pentru prevenirea absenteismului școlar. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 27 de persoane, cinci unități școlare și șase agenți economici din proximitatea acestora. De asemenea, au fost identificați doi elevi care nu se aflau la orele de curs, fiind transmise informări către unitățile de învățământ la care erau înscriși, în vederea monitorizării și luării măsurilor necesare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în zilele de 21 și 22 ianuarie, în cadrul activităților desfășurate pe raza întregului județ au fost aplicate 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 130.000 de lei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...