spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTParticipare numeroasă și donații generoase la Balul caritabil Rotary

Participare numeroasă și donații generoase la Balul caritabil Rotary

A patra ediție a Balului Caritabil “Botoșaniul iubește Excelența!”, organizat în cadrul proiectului “Ajută un copil să învețe!”, prin care s-au strâns fonduri pentru susținerea proiectul bursier „Ajută un copil să învețe!”, a devenit un prilej pentru mulți dintre cei prezenți să-și dovedească generozitatea.

Evenimentul a avut loc vineri, 10 martie, acesta fiind organizat după trei ani de pauză de către Rotary Club Botoșani. Tema balului a fost susținerea elevilor excelenți, cu rezultate excepționale la olimpiadele și/sau la concursurile naționale și internaționale, dar cu o situație materială ce le-ar putea afecta, pe viitor, performanța școlară.

Bal caritabil cu invitaţi de seamă

„Botoșaniul iubește excelența!” este, începând cu anul 2017, un eveniment caritabil de înaltă ținută, o dovadă de generozitate într-un cadru distins și elegant, având loc și în acest an la Sala Luceafărul a Popasului Cucorăni, în prezența Guvernatorului Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, Florin Mărginean, care a ținut să participe împreună cu colegi din Suceava, Fălticeni și Tg. Neamț.

Printre participanții la balul caritabil s-au numărat medici, profesori, personalități ale comunității botoșănene, oameni de afaceri, profesioniști din administrația publică și liber profesioniști, întreprinzători, oameni de bine, iar cei ce nu au reușit să ajungă au contribuit cu sume la finanțarea fondului bursier.

Tinerii de la Interact Club Botosani au fost și în acest an la înălțime, asigurând buna desfășurare a momentelor cheie ale serii, în ținute oferite de Casa Giulia și Dovani, de la primirea invitaților la gestionarea tombolei, cu vivacitatea și optimismul specific generației, la reușita evenimentului concurând și interpreta Georgiana Nistor acompaniată de Mirel Manea Orchestra.

Burse pentru 10 elevi

Generozitatea participanților și sponsorilor evenimentului a făcut ca anul școlar viitor, programul bursier Rotary să poată susține un număr de 10 burse școlare.

În cei 9 ani de acordare a burselor Prof. Dr. Constantin Manolache, 38 de elevi au beneficiat de burse individuale a 6.000 lei, numărul dosarelor depuse pentru obținerea sprijinului financiar crescând de la an la an.

De asemenea, Rotarienii prezenți la eveniment au aniversat, în compania celorlalti participanți, 20 de ani de implicare in comunitatea botoșăneană, confirmând astfel apetitul pentru proiecte sociale, de interes public, sprijinirea performanței și excelenței, contribuind pe termen lung la dezvoltarea Botoșaniului.

Rotary Club Botoșani mulțumește partenerilor principali și sponsorilor acestei ediții și care au înțeles că prin responsabilitate socială și implicare comunitară pot sprijini viitorul tinerilor al căror obiectiv este excelența:

Partener principal: Grupul de distributie ETA, prin www.etastore.ro, un partener de tradiție, sprijinind de 5 ani fondul bursier Rotary.

Sponsori Diamond: SOLOMONESCU, Lucifarm, BAD, Five Continents si Anca Farm

Sponsori Gold: ArtechWine, Casa Giulia, AFIL Audit Financiar, TAMIȘTEF, Met-Axa, Big-Conf, Hidroplasto, Stas Mobila, Dioconstruct, Mischa Kids

Sponsori Silver: Asicons, Microbuzul, Pirania, Dovani, Diasos Top Distrib, Prodalcom, Ice Computers

Sponsori de eveniment: Căsuța cu înghețată, Cambridge Star, Mirel Manea Orchestra, EKA Instal, Calindu Pro, POEM, FLORARIA Casa Izza, Cătălin Onofrei – photographer, Popasul Cucorani, CMI Manuela Borhan, Meridian Instalatii, Electroconstructia ELCO, Tehnoconstruct, Carmen Isac – Salon Academy, Agentia de Publicitate Boardmedia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.9 ° C
8.9 °
6.6 °
89 %
1.6kmh
53 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...