vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTUltim omagiu pentru bărbatul care şi-a dat viaţa la deszăpezire (video)

Ultim omagiu pentru bărbatul care şi-a dat viaţa la deszăpezire (video)

Lacrimi, durere şi o mulţime de semne de întrebare a lăsat în urmă bărbatul care a murit după ce a muncit aproape două zile la deszăpezire.

Dumitru Ichim, angajat al SDN, s-a luptat cu nămeţii timp de aproape 40 de ore. A lucrat şi pe drumul către satul unde o femeie a născut acasă, asistată prin video call de salvatori. Câteva ore mai târziu, mama şi copilul au putut ajunge în siguranţă la spital. Bărbatul, însă, şi-a dat ultima suflare.

“Era un coleg foarte muncitor, de treabă. În ultimele zile am muncit împreună, ultimele 48 de ore. Nu părea afectat sau ceva simptome. Doar oboseala că am lucrat toți mai mult. El a fost implicat și în cazul femeii care a născut prin apel video. Era bucuros că măcar o faptă bună a făcut. Era bucuros că a salvat o viață și uite că a murit el. M-a afectat dispariția lui”, a spus un coleg de-al acestuia. Bărbatul a murit în camera de odihnă din baza de la Săveni a SDN.

Candelă aprinsă la căpătâiul patului

Colegii au aprins acum o candelă la căpătâiul patului în care a fost găsit acesta. Prietenii lui sunt în stare de şoc şi spun că stresul, dar şi neînţelegerile de la muncă, la deszăpezire, ar fi pus capac extenuării din timpul serviciului.

“Luni sau marți m-am văzut ultima dată cu el. Am fost prieteni buni. Păcat de el. Au mai fost înzăpeziri la noi, am ajutat. Am scos ulei din tractoarele mele cu freze din alea rusești. Era un băiat excepțional. A ajutat-o pe femeia gravidă. Când am auzit că a murit… nu pot explica. Probleme de sănătate avea cu lombarul, a lucrat pe rabe, mașini mai vechi. Dar cu inima nu știa să aibă probleme. Cred că stresul, munca, mai mult de 40 de ore. A avut ceva divergențe cu șefii din ce-am auzit. La Săveni este un punct al lor unde are dormitor, s-a culcat și nu s-a mai trezit”, a spus Paul Isachi, unul dintre cei mai buni prieteni ai bărbatului.

Dumitru Ichim a fost găsit fără suflare vineri dimineaţă în sediul instituţiei în care lucra de 33 de ani. Bărbatul de 57 de ani ar fi muncit aproape 40 de ore fără pauză pentru a debloca cât mai multe drumuri înzăpezite, spun colegii lui. Acum poliţia şi ITM au început anchete pentru a elucida cauza morţii bărbatului.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...