marți, octombrie 3, 2023
AcasăLocalApel umanitar pentru un bărbat cu un diagnostic grav

Apel umanitar pentru un bărbat cu un diagnostic grav

Un bărbat din Botoșani are nevoie de ajutorul nostru, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu necruțătoarea boală: cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. Din fericire, Iulian are speranțe de vindecare din Turcia.

După 6 luni de tratament la Iași, fără rezultatele care s-ar fi așteptat, familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice. Însă costul acestui tratament este de 6000 de euro pe săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia acestuia.

Speranțe de vindecare

„Iulian este un tată devotat pentru copiii săi Alexandra și Alin. El a muncit din greu pentru a-și susține familia și a fi un exemplu de urmat pentru cei doi copii. Acum, în ciuda tuturor eforturilor sale, Iulian se luptă cu o boală necruțătoare care îi pune viața în pericol.

Ne dorim să ajutăm familia să obțină sprijin financiar pentru ca Iulian și familia sa să își permită costurile tratamentului, deși până acum aceasta a făcut și face tot ce le-a stat în putință. Orice sumă de bani, indiferent cât de mică, ar fi de mare ajutor. Cu ajutorul dvs., putem să ne unim forțele și să-i dăm lui Iulian o șansă în plus la viață!

Vă rugăm să donați cât puteți, iar dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel umanitar către prietenii și familia dvs. pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare.
Totodată, pe lângă conturile familiei, pentru cei ce vor sa doneze pentru Iulian prin firmă, vă putem face toate demersurile legale cu contract de sponsorizare”, este apelul făcut de Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic.

Cei care vor să contribuie la însănătoșirea lui Iulian o pot face donând la următoarele conturi:

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.3 ° C
14.6 °
11.6 °
59 %
1.3kmh
5 %
lun
14 °
mar
24 °
mie
23 °
joi
22 °
vin
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Deci, se lucrează. Sau oricum, sunt niște utilaje acolo.

EDITORIAL

Ne împotmolim mereu, deși – potrivit statisticilor europene – țara merge înainte, adică avansează economic pe cele mai importante paliere, respectiv industrial și comercial,...

EPIGRAMA ZILEI

Am o dilemă mare Și nu ştiu ce să  fac : E vremea schimbătoare, Cum oare  mă ... dezbrac?     -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

Extraordinara Sydney Sweeney (din Euforia) e o mare descoperire în acest rol! Filmul va rula în avanpremieră la Happy Cinema din 4 octombrie.

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...