luni, iunie 5, 2023
AcasăLocalAcțiuni de amploare desfășurate de poliție în județ

Acțiuni de amploare desfășurate de poliție în județ

La data de 6 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni și Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost controlate 87 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 30 de sancțiuni pentru abateri la regimul rutier și 3 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele de conviețuire socială.

Șoferi verificați și de polițiștii din Darabani

În noaptea de 6 spre 7 mai 2023, în intervalul orar 21:00-01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate  au fost legitimate 37 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule și 7 societăți comerciale. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe Drumul Național DN 29 A, în comuna Hudești, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Dorohoi. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0, 84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Controale și la Ștefănești

La data de 7 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru menținerea unui climat de ordine publică.

 În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 50 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.8 ° C
13.6 °
8.3 °
84 %
0.9kmh
43 %
lun
22 °
mar
23 °
mie
21 °
joi
23 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De la căldură, probabil. Ori o fi un semn că mai trebuie parcări.

EDITORIAL

Fără îndoială, vorbele marelui actor Ștefan Mihăilescu-Brăila rostite în memorabilul film „Secretul lui Bachus” pot fi extrapolate sau adaptate în multe domenii. Dintre toate...

EPIGRAMA ZILEI

Când tinerețea e pe ducă Și ne e groază-ntr-adevăr, Nu mai avem părul măciucă Ci doar ... măciuca, păr! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...