vineri, iunie 9, 2023
AcasăLocalDe ziua lor. Constantin în spital, Elena în arest. Bărbatul înjunghiat de...

De ziua lor. Constantin în spital, Elena în arest. Bărbatul înjunghiat de soție a fost operat. Femeia rămâne 30 de zile în arest pentru tentativă de omor (video)

Judecătorii botoșăneni au dat verdictul în cazul tinerei care şi-a înjunghiat soţul în plină zi. Aceasta va rămâne în arest 30 de zile.

Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, în zona Parcul Tineretului. Bărbatul de 38 de ani, care îşi sărbătoreşte azi onomastica, a fost înjunghiat de soţie, şi ea sărbătorită azi.

Iniţial femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru violenţe în familie. A fost prezentată însă în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a decis, duminică la amiază, că aceasta va petrece următoarele 30 de zile în arest. „În urma probatoriului administrat privind cazul tinerei de 26 de ani, din municipiul Botoșani, care și-ar fi înjunghiat soțul în zona abdomenului, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, în violență în familie sub forma tentativei de omor”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

În arest pentru tentativă de omor. Filmul evenimentelor. 

înjunghiatDeşi leziunile suferite de bărbat nu i-au pus viaţa în pericol, procurorii spun că femeia a acţionat cu intenţia clară de a-i face acestuia rău. Bărbatul a fost operat de urgenţă sâmbătă seară, ulterior fiind internat în secţia de chirurgie generală. „Pacientul a suferit trei plăgi, una superficială, la antebraţ, una mai profundă, la bărbie şi o a treia, mai gravă, în abdomen. Din fericire a fost stabilizat şi este în afara oricărui pericol”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Cazul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere montate chiar de bărbat în apartament. Pe imagini se poate observa cum soţia îi deschide uşa, aceasta având pregătit un cuţit în mâna care este după uşă. Femeia îi spune bărbatului să intre în casă, acesta urcând scările. Când acesta păşeşte pragul apartamentului, femeia deschide larg uşa şi loveşte cu cuţitul de mai multe ori înspre el. Lama îl nimereşte de trei ori, ulterior bărbatul fugind pe scări pentru a ieşi din bloc. Femeia porneşte în urmărirea lui, însă este oprită la timp, iar bărbatul cere ajutorul oamenilor aflaţi în stradă.

Imagini primite pe Whatsapp Monitorul de la Ștefan Anghel.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
29.6 ° C
29.6 °
29.6 °
57 %
1.5kmh
100 %
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
20 °
lun
12 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

La cum e traficul acum, îți trebuie ceva de citit care să nu te înveselească prea tare.

EDITORIAL

Când mă gândesc la greva generală din învățământul românesc, îmi vine în minte un neaoș banc autohton cunoscut de multă lume, dar interpretat până...

EPIGRAMA ZILEI

Marea mea nedumerire Tot nu s-a elucidat: Oare lanțul de iubire Poate fi sudat? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...