luni, iunie 5, 2023
AcasăLocalCros caritabil organizat în judeţ. Când şi unde va avea loc

Cros caritabil organizat în judeţ. Când şi unde va avea loc

Sâmbătă, 17 iunie 2023, începând cu ora 09:30, va avea loc cea de-a treia ediție a crosului caritabil  “Alergăm pentru Suflete Albastre”.

Evenimentul este organizat de către Asociația Suflete Albastre Botoșani în parteneriat cu Primăria Sulița, Poienița Agrotur și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și se adresează pasionaților de sport și natură.

Cei care vor să participe la cros trebuie să aibă minim 15 ani împliniți la data desfășurării evenimentului, iar minorii pot participa doar cu acordul unui adult prezent la eveniment.

Traseul competiției

Competiția se va desfășura în comuna Sulița, mai exact pe drumul de la liziera pădurii Poienița-Dracșani. Participanții pot opta pentru două variante de traseu, respectiv tură scurtă de 6 km și tură lungă de 13 km.

Traseul publicat poate suferi modificări din diferite motive, care includ condiţiile meteo, siguranţă, restricţii de circulaţie. Fiecare competitor are obligația să urmeze traseul oficial marcat cu semnele explicate la ședința tehnică, să respecte indicațiile arbitrilor, să nu folosească scurtături sau alte avantaje similare.

Calendarul înscrierilor

Înscrierile se pot face online pe site-ul https://www.cronometrajonline.ro/ sau contactând organizatorii la telefon, la 0755400306 sau la 0787680759. Termenul limită pentru înscrieri este data de 15 iunie 2023, ora 23:00, iar validările se vor face în ziua de 16 iunie 2023. După această data, înscrierile nevalidate se vor anula.

Concurenții care nu achită taxa de participare până la această dată, se vor putea înscrie în ziua evenimentului, achitând taxa de participare în numerar. Numărul maxim de participanți este de 100 de locuri, iar dacă locurile anunțate se ocupă, înscrierile se vor închide mai devreme.

Taxa de participare

Taxa de participare se plăteşte prin transfer bancar, cu cardul pe platforma https://www.cronometrajonline.ro/, în numerar (în limita locurilor disponibile în ziua evenimentului) sau contactând organizatorii. Valoarea taxei este de 100 de lei pentru ambele variante de traseu, iar neplata ei în cinci zile lucrătoare de la efectuarea înscrierii duce la anularea înregistrării.

Alte aspecte legate de regulament pot fi consulate pe https://www.cronometrajonline.ro/wp-content/uploads/2023/05/regulament-Alergam-pentru-Suflete-Albastre-Alergam-Pentru-Autism.pdf. 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.8 ° C
13.6 °
8.3 °
84 %
0.9kmh
43 %
lun
22 °
mar
23 °
mie
21 °
joi
23 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De la căldură, probabil. Ori o fi un semn că mai trebuie parcări.

EDITORIAL

Fără îndoială, vorbele marelui actor Ștefan Mihăilescu-Brăila rostite în memorabilul film „Secretul lui Bachus” pot fi extrapolate sau adaptate în multe domenii. Dintre toate...

EPIGRAMA ZILEI

Când tinerețea e pe ducă Și ne e groază-ntr-adevăr, Nu mai avem părul măciucă Ci doar ... măciuca, păr! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...