spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTTânăr trimis la pușcărie după o orgie sexuală terminată cu sechestrarea celui...

Tânăr trimis la pușcărie după o orgie sexuală terminată cu sechestrarea celui care a salvat victima

O orgie sexuală cu o minoră de 16 ani s-a terminat prost pentru un tânăr din comuna Corni. Acuzat de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, acesta a fost condamnat definitiv de Judecătoria Botoșani la 4 ani și 9 luni de închisoare cu executare. Așa că, la începutul acestei săptămâni, Ionuț Iurac a fost ridicat de polițiști și încarcerat pentru executarea pedepsei.

„La data de 22 mai 2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corni au identificat un tânăr de 31 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia era emis, de către Judecătoria Botoșani, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânărul a fost condamnat la 4 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. Acesta a fost depistat în localitatea de domiciliu, fiind reținut și ulterior escortat către Penitenciarul Botoșani”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Închisoare și pentru ceilalți indivizi

Alți trei indivizi care au participat la rândul lor la acea poveste, Ionuț B., Dumitru Gabriel B. și Mihai H., au fost condamnați la câte doi ani de detenție în regim de penitenciar tot pentru lipsire de libertate, dar au contestat sentința dispusă de Judecătoria Botoșani. Din acest motiv, în cazul lor procesul va continua la Curtea de Apel Suceava. În schimb, un alt localnic, Dumitru B., acuzat în același dosar numai de lovire și alte violențe, a scăpat de pedeapsă după ce victima a renunțat la plângere, iar magistrații au dispus încetarea procesului penal.

Întâmplarea ciudată a avut loc în noaptea de 17 spre 18 martie 2020, când un tânăr din sat, Vasile C., în vârstă de 27 de ani, s-a întâlnit cu alți patru localnici puși pe băut, care i-au propus o partidă de sex cu o puștoaică de 16 ani, care se afla cu ei. Gazdă la orgia sexuală urma să fie un tânăr de 21 de ani, Gabriel Dumitru B., la locuința căruia au mers cu toții, iar acolo au dat și peste tatăl celui care își oferise locuința, Dumitru B..

Fata a încercat să fugă

Mai întâi au băut, după care primul care a întreținut raporturi sexuale cu fata a fost un tânăr de 26 de ani, Mihai H. Când acesta a revenit, petrecăreții l-au trimis pe Vasile C., doar că în momentul în care a intrat în camera în care se afla fata, puștoaica, dezbrăcată și aflată pe o plapumă întinsă pe podea, i-a spus că se teme de ceilalți indivizi care sunt beți și ar putea să o agreseze. Prin urmare, tânărul i-a spus să se îmbrace imediat, a deschis geamul de la cameră și au sărit împreună în curte cu gândul să plece. Doar că gazda a auzit zgomotul produs de fereastră, iar când a realizat ce s-a întâmplat i-a anunțat pe ceilalți petrecăreți.

Cu mințile tulburate de alcool, acești au plecat imediat în urmărire „evadaților” și i-au adus înapoi în locuință. Ba mai mult, considerat responsabil de cele întâmplate, Vasile C. a fost luat la bătaie. În jurul orei 0,30 tânărul a reușit să sune la 112 dar nu a mai apucat să spună prea multe pentru a fost auzit de ceilalți, care au tăbărât din nou asupra lui, l-au lovit, i-au luat telefonul mobil, iar unul dintre indivizi i-a furat și portofelul în care avea circa 2.000 de lei.

Anchetă demarată de polițiști

Agresiunea a continuat până în jurul orei 3, când gazda i-a spus că totul a fost o lecție pentru că a încercat să fugă cu fata, după care i-a restituit bunurile, mai puțin banii din portofel, iar indivizii l-au lăsat să plece. Prin urmare, Vasile C. a mers la poliție, unde a povestit cele întâmplate. În urma plângerii formulată de acesta, polițiștii au deschis o anchetă, iar cei cinci indivizi au fost ridicați pentru cercetări.

Astfel, în urma investigațiilor, Gabriel Dumitru B., Ionuț I., Ionuț B., Mihai H. și Dumitru B. au fost reținuți și prezentați în fața magistraților de drepturi de libertăți de la Judecătoria Botoșani, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând arestarea a patru suspecți și plasarea lui Dumitru B. sub control judiciar, acesta din urmă fiind de fapt tatăl celui care a fost gazdă la tot ce s-a întâmplat. După finalizarea anchetei, cei cinci au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, acuzațiile fiind diferite în funcție de faptele comise și gradul de participație la întreaga desfășurare a evenimentelor.

Cât privește partida de sex, anchetatorii nu au putut merge pe nicio agresiune sexuală întrucât fata a recunoscut că totul s-a întâmplat cu acordul ei. Totodată, tânărul care a fost lovit a renunțat la plângere în privința acuzației de lovire și alte violențe față de trei dintre agresori. Așa se explică de ce condamnările pentru unii dintre cei implicați în incident au fost doar pentru lipsire de libertate.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.9 ° C
8.9 °
6.6 °
89 %
1.6kmh
53 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...