vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTBotoşănean găsit mort într-o şcoală din Italia

Botoşănean găsit mort într-o şcoală din Italia

O descoperire tulburătoare a avut loc la periferia de nord a orașului italian Marsala, provincia Trapani din Sicilia. Un botoşănean a fost găsit fără suflare într-o școală abandonată, în dimineața de 27 mai 2023.

Clădirea era ocupată de ceva timp de migranți, relatează ziarul Trapani Oggi, care precizează că forțele de ordine și o ambulanță au intervenit la fața locului.

Potrivit rotalianul.com, victima a fost identificată ca fiind Ioan Bisca, în vârstă de 43 de ani și originar din Botoșani, România. El nu avea un domiciliu stabil în Italia și nu avea antecedente penale.

Conform primelor investigații efectuate de medicul legist, corpul nu prezenta semne de violență. Asta ar sugera că decesul ar putea fi datorat cauzelor naturale.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la morga cimitirului din Marsala pentru ulterioare investigații.

Descoperirea încă neclară a declanșat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la moartea botoşăneanului.

În acest moment, forțele de ordine continuă investigațiile, iar mai multe detalii vor fi făcute publice odată cu avansarea anchetei.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...