sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăLocalBotoşănean găsit mort într-o şcoală din Italia

Botoşănean găsit mort într-o şcoală din Italia

O descoperire tulburătoare a avut loc la periferia de nord a orașului italian Marsala, provincia Trapani din Sicilia. Un botoşănean a fost găsit fără suflare într-o școală abandonată, în dimineața de 27 mai 2023.

Clădirea era ocupată de ceva timp de migranți, relatează ziarul Trapani Oggi, care precizează că forțele de ordine și o ambulanță au intervenit la fața locului.

Potrivit rotalianul.com, victima a fost identificată ca fiind Ioan Bisca, în vârstă de 43 de ani și originar din Botoșani, România. El nu avea un domiciliu stabil în Italia și nu avea antecedente penale.

Conform primelor investigații efectuate de medicul legist, corpul nu prezenta semne de violență. Asta ar sugera că decesul ar putea fi datorat cauzelor naturale.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la morga cimitirului din Marsala pentru ulterioare investigații.

Descoperirea încă neclară a declanșat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la moartea botoşăneanului.

În acest moment, forțele de ordine continuă investigațiile, iar mai multe detalii vor fi făcute publice odată cu avansarea anchetei.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
28.8 ° C
28.8 °
28.6 °
33 %
5.3kmh
33 %
sâm
31 °
Dum
29 °
lun
30 °
mar
28 °
mie
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când îți place prea tare ce scrie pe bord, nu mai are importanță unde parchezi.

EDITORIAL

M-am înfiorat ascultându-l pe Ciolacu, fantele de Buzău devenit prim – ministru, cum declamă pe sticlă: impozităm luxul și viciul și averea, scădem numărul...

EPIGRAMA ZILEI

Cred că are râie, vara Unei cunoștințe dragi C-o mănâncă subsuoara Din ... nădragi!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...