sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăLocalSurprize pregătite de actorii Teatrului „Vasilache” de Ziua Copilului

Surprize pregătite de actorii Teatrului „Vasilache” de Ziua Copilului

De 1 iunie, actorii Teatrului ,,Vasilache” Botoșani au pregătit suprize pentru a marca cum se cuvine Ziua Copilului.

Astfel, începând cu ora 11:30, copiii sunt așteptați să participe la ,,Carnavalul de poveste” unde vor putea vedea o paradă a costumelor celor mai îndrăgite personaje din poveştile teatrului „Vasilache” şi se vor întâlni cu actorii preferaţi. Carnavalul va porni din fața Primăriei Municipiului Botoșani, v-a traversa Pietonalul Unirii, oprindu-se în Parcul ,,Mihai Eminescu”. Pentru acestă acțiune se pregătesc confetti, animăluțe din baloane, dar și o sesiune de facepainting, precum și alte surprize.

„Rămăşagul lui Păcală”, în foişorul din Parcul ,,Mihai Eminescu”

De la ora 14:00, foişorul din Parcul ,,Mihai Eminescu” va deveni scena pe care actorii Teatrului „Vasilache” vor juca „Rămăşagul lui Păcală”. Un spectacol de Florin Iftode şi Marius Rusu, adaptare după Ion Creangă, Ioan Slavici şi poveşti populare româneşti.

Din distribuție fac parte actorii Pavel Petraşi, Marius Rusu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu şi Cosmin Tanasă. Regia artistică îi aparține lui Florin Iftode şi Marius Rusu, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu.

„Povestea peştişorului de aur” 

În după amiaza zilei de 1 iunie, de la ora 18:00, distracția se va muta la sediul Teatrului „Vasilache”. De acesată dată, pe copii îi așteaptă spectacolul „Povestea peştişorului de aur”, după Aleksandr Sergheevici Pușkin.

Regia artistică, dramatizare şi adaptare scenică îi aparțin lui Marius Rogojinschi. Scenografia şi costumele sunt realizate de Mihai Pastramagiu. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Cosmin Tanasă, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi şi Oana Asofiei.

De 1 iunie, accesul copiilor la acest spectacol este gratuit. Doar adulții vor plăti bilet în valoare de 15 lei.
Spectacolul „Povestea peştişorului de aur” poate fi vizionat și sâmbătă, de la ora 11:00, şi duminică, de la orele 11:00 şi 12:30. Iar prețul unui bilet este de 15 lei.
Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.
Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.8 ° C
23.8 °
22.6 °
45 %
4.2kmh
89 %
sâm
31 °
Dum
29 °
lun
30 °
mar
28 °
mie
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când îți place prea tare ce scrie pe bord, nu mai are importanță unde parchezi.

EDITORIAL

M-am înfiorat ascultându-l pe Ciolacu, fantele de Buzău devenit prim – ministru, cum declamă pe sticlă: impozităm luxul și viciul și averea, scădem numărul...

EPIGRAMA ZILEI

Cred că are râie, vara Unei cunoștințe dragi C-o mănâncă subsuoara Din ... nădragi!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...