vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTISU Botoșani, vicecampioana națională la minifotbal! Marele trofeu a ajuns la ISU...

ISU Botoșani, vicecampioana națională la minifotbal! Marele trofeu a ajuns la ISU Mureș

„Cupa A.S.P.R.” 2023 la minifotbal, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, a ajuns la final. După trei zile de fotbal de calitate, evenimentul sportiv organizat în acest an la Botoșani s-a încheiat cu festivitatea de premiere a participanților și a câștigătorilor.

Baza Sportivă Junior Botoșani s-a umplut începând cu ora 18:00, atunci când s-a dat startul finalei mici. Cele două pierzătoare din semifinale, ISU Brașov și ISU Gorj, s-au întrecut pentru locul III. După 1-1 în timpul regulamentar, gorjenii au reușit să urce pe podium după loviturile de departajare.

A urmat apoi cea mai așteptată partidă a turneului, finala mare, între gazda ISU Botoșani și ISU Mureș. Încurajați din tribună de o galerie formată din colegi și microbiști, botoșănenii s-au apărat excelent în prima repriză, încercând să înscrie pe contraatac, iar la pauză scorul a fost 0-0.

Tactica nu a funcționat și în repriza a doua. Pompierii mureșeni au marcat două goluri spectaculoase, ultimul cu 10 minute înaintea fluierului de final. ISU Botoșani s-a dus pe atac, însă nu au reușit să înscrie golul de onoare, finala mare încheindu-se cu scorul de 2-0 în favoarea colegilor de la Mureș, care au devenit campionii acestei ediții.

La festivitatea de premieră au fost prezenți Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, Constantin Cristian Nistor, administratorul public al județului, Beniamin Prisacariu, administratorul Bazei Sportive Junior Arena, reprezentanții FC Botoșani, în frunte cu noul președinte Adi Ignat, dar și antrenorul cu portarii, Alin Bordeianu.

Înaintea de premierea celor care au urcat pe podium, toate echipele au primit diplome și trofee de participare, iar mai apoi au fost premiați cei mai buni jucători.
Trofeul pentru cel mai bun portar și un tricou din partea FC Botoșani a ajuns la plt. maj. Pîrlea Mihai, de la ISU Mureș.
Golgheterul competiției, plt. maj. Gîlcescu Ionuț, din cadrul ISU Gorj, acesta fiind și el premiat cu un trofeu și un tricou din partea celor de la FC Botoșani .
Același premiu l-a primit și cel mai bun jucător al acestei ediții, plt.adj. Orășanu Leonard Ciprian, de la ISU Botoșani.

Trofeul FAIR-PLAY a ajuns la ISU Brașov, echipa care s-a clasat pe LOCUL IV. S-au acordat diplome și medalii pentru ocupantele locurilor III și II, respectiv pentru ISU Gorj și ISU Botoșani, după care campionii au primit tricourile galbene destinate câștigătorilor, cupa și medaliile, dar și cupa transmisibilă, care până acum a fost la ISU Covasna, câștigătorii ultimelor două ediții.

Etapa națională a aliniat la start 16 echipe formate din pompieri de la I.S.U.J. Bistrița – Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Mureș, Olt, Sălaj, Vaslui și Botoșani.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează, anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.4 ° C
10.5 °
8.9 °
47 %
4.2kmh
25 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...